The Witcher 3 on ällistyttävä menestys – myynnit miljoonissa kahdessa viikossa / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3 on ällistyttävä menestys – myynnit miljoonissa kahdessa viikossa

9.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Vasta kaksi viikkoa kaupoissa ollut The Witcher 3: Wild Hunt näyttää osoittautuneen jo valtaisaksi menestykseksi puolalaiselle CD Projekt RED -pelistudiolle. Sen ohella, että peli on napannut huiman määrän ylistäviä arvosanoja, on peliä ostettu nyt jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

Lukema on valtaisa jo sellaisenaan, mutta kun sitä vertaa The Witcher -sarjan aikaisempaan menestykseen, näyttää saavutus entistäkin merkittävämmältä. Vasta viime vuoden syyskuussa CD Projekt ilmoitti, että se oli onnistunut myymään The Witcher -sarjan kahta ensimmäistä peliä maailmalla yhteensä yli kahdeksan miljoonan kappaleen edestä.

Kaikkiaan The Witcher -aiheisia pelejä CD Projekt on tuottanut tähän mennessä viisi erilaista sekä itse että myös ulkoisin avuin. Vuonna 2007 julkaistun The Witcherin, sitä neljä vuotta myöhemmin saapuneen The Witcher 2:n sekä tietysti The Witcher 3:n ohella pelaamaan ollaan päästy lautapeliin pohjautuvaa The Witcher Adventure Gamea ja mobiilipeli The Witcher: Battle Arenaa.

The Witcher 3:a CD Projekt RED on aikeissa tukea vielä muutamilla ilmaisilla sisältölisillä sekä kahdella maksullisella laajennuksella. Tiedossa myös jo on, että parhaillaan studiossa työstetään myös astetta futuristisempaa Cyberpunk 2077 -roolipeliä.

The Witcher 3: Wild Hunt on ollut saatavilla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Kyseessä on ollut ensimmäinen PlayStation-alustalle saatu The Witcher-peli.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Loistava saavutus. Grz CD Projekt RED! Peli on mieletön!

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No ei kyl ollenkaan huono saavutus ja tulee vielä jatkossakin myymään hyvin. Itselläkään ei vielä kiire tuota hankkia.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Kiva että myy kohtuu hyvin. :) Mää jo aloin vähän masentumaan steamin sijoituksista, kun kärkipaikoilta putosi niin nopsaan verrattuna esim skyrimiin. Tosin myydäänhän tätä pc;lläkin monessa paikassa steamin lisäksi kuten gogissa ja originissa. Ite ostin gogista, niin eipähän tarvinneet maksaa steamille sitä 30% osuutta.

Silti ois voinu kyl myydä vähä enemmänki. :(

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nyt kun arkkitehtuurikin on maanläheisempää, niin tekisivät kulttuuriteon ja kääntäisivät aiemmatkin Witcherit Pleikka neloselle.

Käyttäjän aza333 kuva
aza333

Otsikointi... no joo, kai tuo sitten on "ällistyttävä menestys". Vähän kyllä haiskahtaa enemmän ylisanailulta ja turhalta ennakkohypen rakentamiselta. Mutta sehän kuuluu vain alaan!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä aza333

Otsikointi... no joo, kai tuo sitten on "ällistyttävä menestys". Vähän kyllä haiskahtaa enemmän ylisanailulta ja turhalta ennakkohypen rakentamiselta. Mutta sehän kuuluu vain alaan!

Ennakkohypeä kun peli on ulkona? CD Projektin historiaan nähden kyseessä on oikeasti kyllä myös hyvinkin ällistyttävä menestys - varsinkin kun pelit harvemmin muutenkaan myyvät tällaisia määriä vastaavassa ajassa.

-Panu

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ansaittua menestystä, onnittelut CD Projektille!