The Witcher 3 on ällistyttävä menestys – myynnit miljoonissa kahdessa viikossa

The Witcher 3:a on myyty neljä miljoonaa kappaletta kahdessa viikossa. Mielenkiintoisesti kahta aiempaa sarjan osaa oli sitä ennen ehditty kauppaamaan yhteensä yli kahdeksan miljoonaa kappaletta.

9.6.2015 21:04

Vasta kaksi viikkoa kaupoissa ollut The Witcher 3: Wild Hunt näyttää osoittautuneen jo valtaisaksi menestykseksi puolalaiselle CD Projekt RED -pelistudiolle. Sen ohella, että peli on napannut huiman määrän ylistäviä arvosanoja, on peliä ostettu nyt jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

Lukema on valtaisa jo sellaisenaan, mutta kun sitä vertaa The Witcher -sarjan aikaisempaan menestykseen, näyttää saavutus entistäkin merkittävämmältä. Vasta viime vuoden syyskuussa CD Projekt ilmoitti, että se oli onnistunut myymään The Witcher -sarjan kahta ensimmäistä peliä maailmalla yhteensä yli kahdeksan miljoonan kappaleen edestä.

Kaikkiaan The Witcher -aiheisia pelejä CD Projekt on tuottanut tähän mennessä viisi erilaista sekä itse että myös ulkoisin avuin. Vuonna 2007 julkaistun The Witcherin, sitä neljä vuotta myöhemmin saapuneen The Witcher 2:n sekä tietysti The Witcher 3:n ohella pelaamaan ollaan päästy lautapeliin pohjautuvaa The Witcher Adventure Gamea ja mobiilipeli The Witcher: Battle Arenaa.

The Witcher 3:a CD Projekt RED on aikeissa tukea vielä muutamilla ilmaisilla sisältölisillä sekä kahdella maksullisella laajennuksella. Tiedossa myös jo on, että parhaillaan studiossa työstetään myös astetta futuristisempaa Cyberpunk 2077 -roolipeliä.

The Witcher 3: Wild Hunt on ollut saatavilla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Kyseessä on ollut ensimmäinen PlayStation-alustalle saatu The Witcher-peli.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa