The Witcher 3 on käynyt kaupaksi: Kuusi miljoonaa peliä myytiin kuudessa viikossa / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3 on käynyt kaupaksi: Kuusi miljoonaa peliä myytiin kuudessa viikossa

27.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Vuoden odotetuimpiin pelijulkaisuihin lukeutunut The Witcher 3: Wild Hunt osoittautui odotusten mukaiseksi myyntimenestykseksi.

Puolalaiskehittäjä CD Projekt RED on paljastanut The Witcher 3:a myydyn kesäkuun loppuun päättyneen tilikauden aikana kuusi miljoonaa kappaletta. Tarkalleen ottaen myyntilukema oli 30. kesäkuuta 6 014 576 kappaletta. Myyntivauhti hidastui odotettavasti The Witcher 3:n julkaisuvaiheesta, sillä pelin kerrottiin aikaisemmin kesällä yltäneen 4 miljoonan kappaleen myynteihin kahden ensimmäisen viikkonsa aikana.

The Witcher 3:n kehitys ei ollut studiolle ihan halpaa lystiä, sillä pelin kehitysbudjetiksi kerrottiin 306 miljoonaa zlotya, eli hieman yli 72 miljoonaa euroa. Yhtiön tulos ennen veroja oli kuitenkin kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla yli 67 miljoonaa euroa.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hyvä Puola!

Käyttäjän Magictoast kuva
Magictoast

Kävin maanantaina kirjastossa, ja yllätyin kun näin siellä Witcher 3:n PS4:lle. Sitten joskus kun konsolin saan, voisin tätäkin sitten kokeilla, kerta ku ilmaseks voi :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ilman DRM:ää. Mites se nyt Ubisoftin mukaan menikään... Oikei peli on myös konsoleilla, mutta varmasti myi pc:lläkin hyvin vaikka ilmaiseksi pelaaminen olisi tässä tapauksessa erittäin vaivatonta.

Käyttäjän Core kuva
Core

Mukava nähdä että peli menestyi, ehkä muutkin firmat hokaavat että myös "reiluus" kannattaa. CD Projekt RED on mielestäni kuitenkin ehkä niitä "Good Guy Gregeimpiä" pelitaloja nykyään.