The Witcher 3: Wild Huntiin New Game+ -pelitila ilmaisena lisäsisältönä (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3: Wild Huntiin New Game+ -pelitila ilmaisena lisäsisältönä (päivitetty)

28.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
The Witcher 3: Wild Huntiin New Game+ -pelitila ilmaisena lisäsisältönä

CD Projekt RED on paljastanut The Witcher 3: Wild Huntin viimeisen ilmaisen lisäsisältöpaketin.

Toukokuussa ilmestyneen The Witcher 3:n kerrotaan saavan New Game+ -pelimuodon ilmaisena lisäsisältönä. Tarkempia yksityiskohtia pelimuodon toteutuksesta ei ole vielä paljastettu, mutta nähtävästi New Game+:ssa The Witcher 3:n sisällön pääsee kokemaan uudestaan säilyttäen edellisellä kerralla ansaitut kyvyt ja varusteet.

The Witcher 3: Wild Huntin viimeiseksi ilmaiseksi lisäsisältöpaketiksi jäävä julkaisu saapuu pelaajien ulottuville lähiaikoina, mutta aikaisintaan ensi viikolla. Uutta The Witcher 3 -sisältöä ei tarvitse kuitenkaan odottaa kauaa lisäsisältövirran tyrehdyttyä. Pelin luvataan saavan tuntikaupalla pelattavaa kahdesta laajennuksesta, joista ensimmäisen odotetaan ilmestyvän lokakuussa.

Päivitys kello 17:05: CD Projekt RED on paljastanut foorumeillaan ensimmäisiä yksityiskohtia tulevasta New Game+ -tilasta.

Varmaa nyt on, että pelin läpäisyn jälkeen aukeavassa tilassa pelaajat saavat heti alussa haltuunsa vähintään tasolla 30 olevan Geraltin, jonka reppuun on piilotettu myös Clearing Potion -juoma. Kyseisen tavaran avulla Geraltin kaikki tuohon mennessä ansaitut kykypisteet on mahdollista sijoittaa haluamallaan tavallaan uusiksi.

Myös kaikki aiemmalla pelikerralla ansaitut rahat ja alkemiareseptit siirtyvät New Game+ -tilaan. Sen sijaan tavaroiden osalta Gwent-kortit, tehtäväesineet, sotasaaliit, kirjat ja "usable items" -kategoriaan kuuluvat tavarat täytyy ansaita uudelleen.

Tiedossa nyt myös on, että New Game+ -tilan voi pelata läpi millä tahansa pelin vaikeustasolla. Esimerkiksi Death March -saavutuksen hankkiminen on näin ollen siis mahdollista myös New Game + -tilaa pelaamalla

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Tuo on ehkä paras lisäri, sillä pelin aloittaa mielellään uusiksi, jotta saa kaikki tehtyä kunnolla.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Onneksi en vielä ole peliä hankkinut. Pääasiassa uuden näytönohjaimen osto ja kakkosen uusi läpipeluu on vielä tiellä, mutta koska peliin tulee lisäsisältöä vieläkin reippaasti, niin eihän tässä mikään kiire ole.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi peli on vieläkin pahasti kesken. Taidan lykätä aina seuraavan näytönohjaimen ostoon asti. Tämä kun on varmaan ainut peli mitä en saanut 4k:na pyöriin pelattavasti ja interpolaatio desktopilla on big no no.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Niinhän se on että aina pitää keksiä jotain valitettavaa. Monet ovat jo valmiiksi lisänneet julkaisupeliin NG+:n.

Jos tosissaan ollaan niin tottakai on mukava kun saa ilmaista sälää jo valmiiksi lähes täydelliseen peliin. Jotenkin tuohon Witcher 3:n pelaamiseen ei kyllästy. Sinäänsä ei mitään merkittäviä DLC:tä ole ollut mitä ei olisi voinut julkaisussa jo lisätä, mutta kuten sanoin, parempi kun ei mitään.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Heh, no jos nyt ensin pääsisi pelin edes yhden kerran läpi. 100+ tuntia takana, act 2 edelleen menossa. On vaan niin paljon muuta tekemistä tuolla, että viikossa pääsee ehkä pari päätarinatehtävää eteenpäin.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä Lordo

Niinhän se on että aina pitää keksiä jotain valitettavaa. Monet ovat jo valmiiksi lisänneet julkaisupeliin NG+:n.

Jos tosissaan ollaan niin tottakai on mukava kun saa ilmaista sälää jo valmiiksi lähes täydelliseen peliin. Jotenkin tuohon Witcher 3:n pelaamiseen ei kyllästy. Sinäänsä ei mitään merkittäviä DLC:tä ole ollut mitä ei olisi voinut julkaisussa jo lisätä, mutta kuten sanoin, parempi kun ei mitään.

Tämähän se olisi. Henkilökohtaisesti kuitenkin tavallaan tykkään tästä pikkuhiljaa ripotellusta sisällöstä, saa mielenkiinnon pysymään aktiiviselle pelaamiselle yllä paremmin kun tulee jatkuvasti lisää kamaa peliin. En kyllä malta odottaa että nuo Expansion Passin kamat tulee ulos. :D

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Sitten kun ilmestyy voisi pelata pelin 3. kerran läpi Dead March-vaikeusasteella.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Olisivat saaneet lisätä myös vaikeamman vaikeusasteen, oli meinaan tuo death march vähän turhan helppo ensi yrittämälläkin.

Nostoja