The Witcher 3:een luvassa kaksi "massiivista" lisälevyä / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:een luvassa kaksi "massiivista" lisälevyä

7.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

CD Projekt RED on paljastanut aikeensa laajentaa The Witcher 3: Wild Huntia tulevaisuudessa kahdella maksullisella laajennuksella.

Niin sanotuista lisälevyistä ensimmäinen, Hearts of Stone, on tarkoitus julkaista peliin lokakuussa ja sen luvataan tarjoavan noin kymmenen tuntia uutta seikkailtavaa Oxenfurtin seuduilla. Varhain vuonna 2016 julkaisunsa saa lisäksi myös vielä Blood and Wine, jonka on määrä tuoda pelaajien koettavaksi uusi Toussaint-alue, jossa pelattavaa pitäisi piisata noin 20 tuntia.

– Muistamme ajan, jolloin lisälevyt todella laajensivat pelejä tarjoamalla merkityksellistä sisältöä. Pelaajina haluaisimme tuoda tämän tredin takaisin. Sanoimme aikoinaan, että mikäli me koskaan tulisimme julkaisemaan maksullista sisältöä, tulisi se olemaan kooltaan laajaa ja oikeasti rahanarvoista, CD Projekt RED -perustaja Marcin Iwinski kertoo.

Lisälevyjä varten CD Projekt tulee myymään omaa kausikorttia. Vielä ainakaan kirjoitushetkellä sen hinnasta ei ole tietoa.

Lisälevyjen ohella The Witcher 3:een on edelleen toki myös tekeillä ilmaista sisältöä. Kaiken kaikkiaan CD Projektin on määrä julkaista lähitulevaisuudessa peliin ainakin 16 ilmaista lisäsisältöpakettia.

Varsinainen The Witcher 3 -pääpeli saa julkaisunsa 19. toukokuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin.

Päivitys kello 20:50: GOG.comin perusteella The Witcher 3:n laajennusten kausikortille kertyy hintaa 25 euroa.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hienoa, että jotkin pelifirmat vielä jaksavat pitää lisälevykulttuuria elossa (vaikkei fyysisistä levyistä olisikaan kyse), sillä liian moni firma tyytyy "tavalliseen DLC:hen", mikä on lähes aina halvalla tehtyä ja sisällöltään rajoittunutta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli ne julkaisee ne LaserDiscillä?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tosiaan itse ostaisin paljon mielummin parempaa ja suurempaa sisältöä tarjoavia lisäreitä, kuin nopeasti kyhättyjä ja lyhyitä DLC-paketteja.

CD Projekt on vielä siitä loistava studio, että siinä missä muut olisivat velottaneet kahden ensimmäisen Witcherin Enchated Editionin sisällöstä ja parannuksista, puolalaisfirma tarjosi kaiken ilmaiseksi niille, jotka olivat jo pelit ostaneet ja pistivät myöhemmin kaiken samaan pakettiin (mitä esim EA ei ole tehnyt sitten ensimmäisen Dragon Agen, koska pelkäävät tämän haittaavan julkaisun myyntejä, jos pelaajat jäävät odottelemaan GOTY/Complete versioita)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei paha hinta 30 tunnista lisäpelattavaa, joka toivottavasti (ja luultavasti) on jotain muuta kuin jotain geneeristä lisätehtävää.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Lisää pelattavaa siihen 200h. Noh, jos peli on hyvä, niin kelpaa kyllä.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Heitän jo rahaa näyttöön.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Toivottavasti tulisivat ihan fyysisinä levyinäkin.

Käyttäjän Thrash Desaster kuva
Thrash Desaster
Lainaus käyttäjältä snaketus

Eli ne julkaisee ne LaserDiscillä?

Hoh... Tulipa hörähdettyä oikein ääneen.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Eli 12,5 euroa per lisäri - 2 euron lahjapaketti, eli 11,5 euroa per lisäri jos löytää jotain ostamisen arvosta tuolla lahjakortilla.

Ei paha hinta, itseasiassa ennen lisärit maksoi enemmän. Veikkaan max 10-20 tunnin lisäreitä.