The Witcher 3:een tekeillä 16 lisäsisältöpakettia – kaikki ilmaisia! (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:een tekeillä 16 lisäsisältöpakettia – kaikki ilmaisia! (päivitetty)

6.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23

Ensi vuoden alun suurroolipeli The Witcher 3 on saamassa ainakin 16 paketin edestä lisäsisältöä, puolalaiskehittäjä CD Projekt RED on vahvistanut. Ennen kuin kuitenkaan aloitetaan älämölö rahastuksesta, sopinee huomioida, että paketeista kukin tulee olemaan ilmainen.

Ensimmäiset kaksi lisäsisältöpaketti saadaan jo helmikuun 25. päivä, eli päivän verran pelin julkaisun jälkeen. Tuolloin ladattavaksi saapuvat sekä uusia pukineita tarjoava Temerian Armor Set että myös pelin päähenkilö Geraltille uusia parta- ja hiustyylejä sisältävä Beard and Hairstyle Set. Tämän jälkeen uusia lisäsisältöpaketteja on tarkoitus julkaista viikottain ja niiden joukkoon mahtuu muun muassa lisäasusteita ja uusia tehtäviä.

– Sinun ei tarvitse olla ennakkotilaaja, eikä sinun tarvitse ostaa erikoisversiota päästäksesi niihin käsiksi. Jos omistat kopion Wild Huntista, ne ovat sinun. Tämä on keinomme kiittää teitä pelin ostamisesta, CD Projekt REDin toimitusjohtaja Marcin Iwiński kertoo.

The Witcher 3: Wild Huntia päästään pelaamaan ensi vuonna niin pc:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin.

Päivitys kello 21.30: Haastattelussaan pelisivusto Polygonin kanssa Iwiński on kertonut, ettei julkistettua lisäsisältöä ole vielä olemassa. CD Projektin pääprioriteetti on nyt The Witcher 3:n pääsisällön viimeistely, minkä sivussa pieni tiimi on vasta aloittanut tekemään sisältöä, joka nähdään pelin julkaisun jälkeen.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zoelz kuva
Zoelz

Tällaista ei usein näe harmillisesti

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Rispekt!

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Onhan GTA V:nkin "DLC" ilmaista ;) vai..?

Käyttäjän Roinaa kuva
Roinaa

Näin asiat pitäisi hoitaa. Jos CD Projekt pystyy siihen niin miksi muut eivät ?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oikein. Silti sanoisin, että kaiken tämän pitäisi olla valmiiksi levyllä, mutta ilmaisesta on paha valittaa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Silti sanoisin, että kaiken tämän pitäisi olla valmiiksi levyllä, mutta ilmaisesta on paha valittaa.

Niin... ja varsinkaan pelin potentiaalinen viivästyminen tästä syystä ei varmastikaan haittaisi tässä vaiheessa ketään? Sisältö kun ei kuitenkaan synny edelleenkään vain sormia napsauttamalla, eikä levyjä aleta painaa julkaisupäivää edeltävänä päivänä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hienoa!

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Taas kerran nousi respektit CD Projekt Redille.
On kyllä sanoin kuvaamatonta kuinka hienoa työtä tekevät.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä iekki

Loppujen lopuksi aika törkeää pelaajien huijausta. Tehdään osittain valmis peli, ja annetaan "ilmaisia" sisältö paketteja pelaajille jotka ovat maksaneet KOKO pelistä täyden hinnan. Ja samalla CD projeckt saa esim: pelaajalta ILMAISTA mainos tilaa. Kusetuksen makua...

Mikäli olisit yhtään lukenut uutista ja/tai perillä mitä suurin osa lisäsisällöstä on, niin ymmärtäisit että peli tuskin tuntuu erityisen vajaalta vaikka et niitä uusia partoja ja miekkoja saakaan heti levyn mukana. Sama juttu tehtävien kanssa, usein ne on pelattu läpi puolessa tunnissa ja ovat pääpiirteittäin sitä samaa mitä pelistä jo muutenkin löytyy. Ja näistä siis porukka maksaa ja kun nyt sitä samaa saa ilmaiseksi niin yhä löytyy joku pässi jolle mikään ei kelpaa.

Käyttäjän Daeku1 kuva
Daeku1
Lainaus käyttäjältä iekki

Loppujen lopuksi aika törkeää pelaajien huijausta. Tehdään osittain valmis peli, ja annetaan "ilmaisia" sisältö paketteja pelaajille jotka ovat maksaneet KOKO pelistä täyden hinnan. Ja samalla CD projeckt saa esim: pelaajalta ILMAISTA mainos tilaa. Kusetuksen makua...

Harvoin näkee "valmista" peliä heti julkaisussa. Tarkoittaen, että peli olisi niin valmiina julkaistu, ettei se enää vaatisi minkään näköisiä päivityksiä jälkeenpäin korjailemaan bugeja ja glitchejä. Ja vaikka pelaajat ovatkin maksaneet pelistä täyden hinnan, niin tässä tapauksessa siihen täyteen hintaan lukeutuu nämä ilmaiset ladattavat sisällöt eli en maista tässä mitään kusetusta.

Nostoja