The Witcher 3:lle virallinen julkaisupäivä – katso uusi komea traileri / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:lle virallinen julkaisupäivä – katso uusi komea traileri

5.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Puolalainen uuden sukupolven roolipeli The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan 24. helmikuuta. Kehittäjä CD Projekt vahvisti asian osana E3-messuja edeltänyttä tiedotustilaisuuttaan, jonka yhteydessä se myös paljasti The Witcher 3:sta myyntiin saatavat erilaiset versiot.

Käytännössä jokainen Witcher 3:sta julkaistava versio on omalla tavallaan erikoinen. Jo perusversion ostava pelaaja saa itse pelin ja sen ohjekirjan ohella itselleen pelin soundtrack-CD:n, kartan, tarroja ja Noituri-universumia selittävän tiivistelmävihkosen. Fyysisen keräilyversion mukana sen sijaan itselleen saa kaiken tämän ohella myös vielä varsin mittavan Geralt-patsaan, 200-sivuisen taidekirjasen, susimedaljongin ja teräskannet pelilleen.

Keräilyversioita on tarkoitus tuoda myytiin vain hyvin rajattu määrä. Niitä on tarkoitus myös myydä vain ennakkotilausten kautta.

Vaihtoehtoisesti The Witcher 3:n voi ostaa myös digitaalisena. Digitaalisen perusversion ostaja saa itselleen itse pelin ohella digitaalisen taidekirjasen, mahdollisuuden ladata pelin ennakkoon sekä joukon bonusvideoita, kuten dokumentteja ja trailereita.

Mikäli digitaalisen version ostaa kuitenkin CD Projektin omasta GOG.com-latauspaikasta, saa edellä mainittujen digietujen päälle myös lisäksi vielä hieman lisäherkkuja. Ne voi selata läpi latauskaupan ennakkotilaussivulta.

Myös uusi The Witcher 3 -traileri julkaistiin julkaisupäivää tukemaan. CD Projekt lupaa, että siinä oleva materiaali on peräisin suoraan pelistä itsestään. Silmäkarkin ohella video toki tarjoaa myös mielenkiintoisia yksityiskohtia Noituri-universumiin paneutuneille.

Valkoinen Susi ratsastaa helmikuussa samanaikaisesti niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin tietenkin myös pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Painukaa helvettiin kiusoittelujenne kanssa CD Project! Tästä pelistä saattaa tulla vuosikymmenen tapaus. Ensimmäistä kertaa elämässäni harkitsen vakavissani erikoisversion ostamista. Helmikuu ei voi tulla liian aikaisin! Noh, onneksi juuri ilmestynyt kirjasarjan viides suomennettu osa lohduttaa ainakin hetken.

PS. Hieno nähdä Yennefer(?) ja Ciri mukana kuvioissa. Kuvittelin kahta edellisosaa pelatessa CD Projectin unohtaneen hahmon kokonaan.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Jos on edes samaa tasoa (tosin varmastikkin ylittää sen) kuin kakkonen, niin kyllä tulee olemaan semmoista herkkua että ei moni peli yllä samaan. Onneksi ovatte suosiolla unohtaneet vanhat koneet ja julkaisevat vain uuden sukupolven koneille + tietenkin aina niin ajankohtaiselle Pc:lle.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Siis mitä jätkiä nää CD Projekt:n porukka on? Eihän näin hienoja ihmisiä maailmassa edes enää ole. Normaali hintainen "perus" julkaisu sisältää jo tollasia herkkuja. Kyllä taas hype kasvo, taidan joutua jopa ennakkotilaamaan tämän pelin ja jos joku niin se on harvinaista minulta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pakko-ostos vaikka peli ei oikeastaan edes kiinnosta muuten kun, että open world on lempi genreni Siihen vielä päälle, että standardi versiossa on asianmukaiset edut niin morjes ja niin tietenkin se, että PC on oikeasti leading platform eikä leikisti niinkun Ubisoftilla.

Käyttäjän jani kuva
jani

Taidanpa ostaa PS4:lle, vaikka ei tullut edellistä pelattua läpi.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Milkshake

PS. Hieno nähdä Yennefer(?) ja Ciri mukana kuvioissa. Kuvittelin kahta edellisosaa pelatessa CD Projectin unohtaneen hahmon kokonaan.

No Yenneferiinhän on ainakin viitattu aiemmissa peleissä siihen malliin, että hänen esiintymisen kolmososassa on tuntunut aika väistämättömältä.

Cirin olemassaolosta tulin tietoiseksi vasta Witcher 2:n jälkeen, joten häneen liittyvistä peliviittauksista en osaa oikein sanoa tähän hätään mitään. Kiva kuitenkin nähdä, että hän on mitä ilmeisemmin myös Wild Huntissa messissä.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake
Lainaus käyttäjältä Riepu

No Yenneferiinhän on ainakin viitattu aiemmissa peleissä siihen malliin, että hänen esiintymisen kolmososassa on tuntunut aika väistämättömältä.

En minä Yenneferistä yllättynytkään, mutta oletin, että hahmoa oltaisiin ennen pelin julkaisua edes vähän pidetty hämärän peitossa. Mitä Ciriin tulee, niin hahmosta on spekuloitu ympäri foorumeita, mutta onhan se hienoa varmistua asiasta omin silmin. Ja Cirihän tuo on, siitä ei ole mitään epäilystä.

Lainaus

Cirin olemassaolosta tulin tietoiseksi vasta Witcher 2:n jälkeen, joten häneen liittyvistä peliviittauksista en osaa oiekin sanoa tähän hätään mitään. Kiva kuitenkin nähdä, että hän on mitä ilmeisemmin myös Wild Huntissa messissä.

Ciriin viitattiin kyllä pikaisesti molemmissa peleissä, mutta hahmoon ei juurikaan paneuduta. Mitä nyt eräs baarimikko ensimmäisessä osassa kertoo "hopeahiuksisen noiturivelhon tarinan" ja samalla spoilaa koko kirjasarjan pääjuonen.

Käyttäjän Kalenova kuva
Kalenova

Voi pojat, Voi pojat. Mitenkä he voivatkin raastaa sydäntäni tällä odotuksella. Pitääpä pelata aikaisemmat osat taas läpi, kirjoja unohtamatta. Toivottavasti ne tyydyttävät pahimman Noituri nälän.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Ai että kun tuo kollektörs edition houkuttelee, katsotaan katsotaan...

Käyttäjän frozen kuva
frozen

aiva vahvasti witcher 2 pelissä pedattiin cirin mukaan tuloa välivideoissakin tohon witcher 3 kun [spoiler]miten wild hunt oli vienyt sen mukana [/spoiler]

Nostoja