The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa sai selkäpiitä karmivan julkaisutrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa sai selkäpiitä karmivan julkaisutrailerin

7.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa sai selkäpiitä karmivan julkaisutrailerin

The Witcher 3:n ensimmäinen lisäosa Hearts of Stone kurkkii jo kulman takana.

Ensi viikon tiistaina ilmestyvä laajennus on saanut dramaattisen julkaisutrailerin, jonka käänteen käyvät parin minuutin aikana yllättävän hyytäviksi. Traileri esittelee lisäosan päävihollisen, kuolemattoman rosvopäällikkö Olgierd von Everecin, suorastaan traagisena hahmona: vaikka mies näyttäisi ensivaikutelman perusteella olevan läpeensä mätä puhtaasti luonnetasolla, ikuisen elämän kirous painaa roiston psyykeä raskaasti.

Uusien seikkailujen ja hirviöiden ohella Hearts of Stone tuo uusia tuulia myös Geraltin rakkausrintamalle. Laajennus lisää peliin myös Runewords-järjestelmän, joka avulla pelin toimintamekaniikkoja ja omia taistelutaktiikoitaan voi hioa mieleisikseen.

Uuden trailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta. Kuvia lisäosasta voi tutkailla puolestaan täällä.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^Minulle ei 100% varmuudella tule koska olen varannut sen cdonista :D Toivottavasti huhu pitää paikkansa ja myös siitä seuraavasta lisäristä tulee fyysinen paketti jossa tulee taas kaksi uutta gwent pakkaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Saapa nähdä tuleeko fyysiset gwent-kortit sisältävä paketti julkaisupäiväksi.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

^Minulle ei 100% varmuudella tule koska olen varannut sen cdonista Toivottavasti huhu pitää paikkansa ja myös siitä seuraavasta lisäristä tulee fyysinen paketti jossa tulee taas kaksi uutta gwent pakkaa.

Enpä ollut kuullutkaan moisia huhuja, vaikka kävi tosin mielessä, josko jostain saisi ne kaksi puuttuvaa pakkaa, jolloin tietenkin toinen DLC tuli mieleen.

Sehän on sitten pakko ostaa sekin fyysisenä ja tulee maksettua varmaan about 25 euroa enemmän mitä pelkkä kausipassi olisi maksanut. No, helposti noista pelkistä korttipakoista jo maksaa eikä tee yhtään pahaa tukea kyseistä kehittäjää.

Nostoja