The Witcher 3:n jättilaajennus on pian täällä - katso julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:n jättilaajennus on pian täällä - katso julkaisutraileri

25.05.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

CD Projekt RED on antanut vielä viimeiset maistiaiset The Witcher 3: Wild Huntin Blood and Wine -laajennuksesta.

Vuosi sitten julkaistun The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelin Blood and Wine -laajennuksen julkaisuun on vielä vajaa viikko aikaa. Odotuksesta huolimatta lisäosalle on julkaistu julkaisutraileri, joka esittelee hieman Blood and Winen antia. Kyseessä on kuitenkin vain pieni maistiainen, sillä  laajennuksen on kerrottu tuovan jopa 30 tunniksi puuhasteltavaa The Witcher 3 -pelaajille.

Noin kahdenkymmenen euron hintainen Blood and Wine julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle 31. toukokuuta. The Witcher 3 -laajennuksen tarjontaan voi tutustua myös Pelaajan ennakossa, joka on luettavissa täällä!

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Ai että. Nyt pitää urakoida Fallout 4 pakettiin ja sitten hypätä Witcherin maailmaan alusta lähtien.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Hyvä ajankohta, 4-viikkoo sit aloitin alusta ja nyt päässyt hearts of stoneen sen saa perjantaihin mennes läpi ni alkaa tämän läpi peluu :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Uncharted 4 tuli platinoitua tänään (oli muuten sarjansa helpoin tapaus) ja Dark Souls III muuten olisi myös mutta ne hiton covenant-itemit junnaa. Toki kaapissa sekä konsoleiden kovalevyillä olisi myös pelattavaa mutta saattaapa olla, että tuo Blood and Wine hyppää pelijonon keulille kun näin sopivaan saumaan osuu.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei taida keretä pelata tämän hetkistä läpipeluuta läpi ennen tiistaita... n. puolessa välissä mennään :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ne ilmeisesti paransi grafiikoita hivenen tähän lisäriin. Kunpa toisivat pc:lle jossain vaiheessa vaikka maksullisen grafiikkapaketin joka loihtisi peliin sen alkuperäiset E3-visuaalit. Jep, maksaisin siitä jopa. Aivan loistava peli, mutta tuo graafinen downgrade edelleen ketuttaa.