Noituri Geralt Rivialaisen peliseikkailuille ainakin jonkinlaisen päätöksen tuova The Witcher 3: Wild Hunt ei ole sisältämässä moninpeliä. Peliä kehittävän CD Projekt REDin markkinointipomo on tehnyt selväksi Eurogamerille, ettei pelissä ole sijaa moiselle, sillä se nojaa erittäin vahvasti tarjoamaansa yksinpelikokemukseen.

Keskustelu The Witcherin moninpeli- ja verkko-ominaisuuksista nosti päätään maaliskuussa. Tuolloin CD Projekt vahvisti ujuttavansa tulevaan Cyberpunk 2077 -roolipeliinsä moninpeliominaisuuksia, minkä yhteydessä se myönsi pohtivansa asiaa myös The Witcher 3:n suhteen.

The Witcher -sarja tunnetaan vahvoista haarautuvista yksinpelitarinoistaan, joiden keskiössä on kuitenkin aina nähty jo Noituri-kirjoista tuttu Geralt, eikä esimerkiksi tyhjästä luotu avatar-hahmo. Toistaiseksi ainut lähellä moninpelaamista ollut elementti sarjassa onkin ollut The Witcher 2:n areenatila, jossa pelaajat ovat päässeet kamppailemaan pistetilastojen kuninkuudesta.

The Witcher 3: Wild Hunt on määrä nähdä ensi vuonna pc:llä, PlayStation 4:llä ja muilla viimeistä huutoa olevilla alustoilla. Peli on edeltäjistään poiketen selkeämpi avoimen maailman peli, jossa tutkittavaa ja tehtävää pitäisi piisata kymmenien tuntien edestä. Erilaisia loppujakin on luvattu useita.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa