The Witcher ei pääse unohtumaan, kehittäjä vannoo / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher ei pääse unohtumaan, kehittäjä vannoo

5.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
The Witcher ei pääse unohtumaan, kehittäjä vannoo

Vaikka CD Projekt RED kääntää katseensa hetkeksi muualle, The Witcherin ei anneta vaipua unholaan.

Vuoden peliksikin vastikään nimetyn The Witcher 3: Wild Huntin on pitkään tiedetty jäävän noituri Geraltin viimeiseksi peliesiintymiseksi, mutta pelisarjan saaga ei pääty vielä. Puolassa TVN24 BiŚ -televisiokanavalla eilen vieraillut CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vakuutti haastattelussaan, ettei studio ole heittämässä arvokasta brändiään hukkaan vain, koska Geraltin oma tarina on jo pistetty pakettiin.

– On liian aikaista puhua siitä, mutta emme aio unohtaa sarjaa. Se ei olisi reilua faneja kohtaan. Olemme työskennelleet tämän maailman parissa yli kaksitoista vuotta, enkä usko, että tämä on sen loppu, Kiciński arvuutteli.

The Witcher 4:ää vartovien kärsivällisyyttä tullaan kuitenkin koettelemaan vielä pitkään, sillä CD Projekt REDin seuraava suurprojekti, odotettu Cyberpunk 2077, tuskin ilmestyy ennen vuotta 2017. Kicińskin mukaan Cyberpunk 2077 on kasvanut mittasuhteissaan ja kunnianhimossaan lähes yli äyräidensä, ja sen odotetaan pärjäävän lähes joka saralla The Witcher 3:a paremmin. 

– Olemme vielä kaukana maailman suurimmasta taloudellisesta menestyksestä. Monien mielestä The Witcher 3 oli paras peli tänä vuonna, mutta se ei rikkonut myyntiennätyksiä, mies pohti haastattelussa.

The Witcher -faneja hemmotellaan seuraavaksi alkuvuodesta, kun The Witcher 3:n jättilaajennus Blood and Wine julkaistaan vihdoin. Lisäosan on määrä laajentaa peliä noin 20 ylimääräisellä tunnilla.

Lähde: Gamepressure.comTVN24 BiŚ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse en uskonutkaan sarjan hiipuvan, ihan kuten ei Mass Effectikään lopu Shepardiin. Ja kummankin suhteen hyvä homma. Mielenkiintoista nähdä mitä sieltä joskus tulee.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Mielelläni siihen maailmaan palaisin taas. :) Ciri tietty saattaa olla yksi vaihtoehto seuraavaksi pelattavaksi hahmoksi, mutta tietenkin balanssoituna peliin, kun on kuitenkin voimakas hahmo kirjoissakin tietääkseni. Mutta niinhän tehtiin geraltillekkin, kun rosmotkin on vaarallisia hänelle tässä. Eihän se olisikaan kivaa jos kaikki ois helppoo. :)

Sit oishan niitä velhottariakin joilla ois kiva pelsiä, niinku trishillä yms. Voisi olla itseaisassa ihan kiva pelsiä sellaisella.

Itse en oikein usko vapaasti valittavan sukupuolen järkevyyteen witcherin maailmassa, kuitenkin naisiin tupataan suhtautumaan "vähän" syrjivästi. Sen takia oiskin ihan mielenkiintoista jonkun naishahmon silmin pelata sitä maailmaa, kun voisivat sitten kunnolla tehdä sen vähättelyn yms, eikä pelkästään muutamalla pikku dialogin linjan muutoksella.

Ellei sit ole useampia valittavia hahmoja joilla voisi pelsiä sit, mut se väistämättä johtaisisi pelin lyhyempään pituuteen.