The Witcher -sarja kääntyy seuraavaksi pöytäroolipeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher -sarja kääntyy seuraavaksi pöytäroolipeliksi

30.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Puolalaiskirjailija Andrzej Sapkowskin luoma Noituri-universumi on laajenemassa seuraavaksi pöytäroolipelien maailmaan. The Witcher -sarjasta tuttu pelinkehittäjä CD Projekt RED on ilmoittautunut pestanneensa uuden pelin rakentajaksi R. Talsorian Gamesin, joka on vuosien varrella tullut tunnetuksi muun muassa jo kiitellystä Cyberpunk 2020 -pyötäroolipelistä.

CD Projektin suunnitelmissa on julkaista The Witcher -pöytäroolipeli ensi vuoden puolivälissä. Peli on perustumassa Cyberpunkista tuttuun Fuzion-säännöstöön ja sen pitäisi tarjota mahdollisuuden päästä pelaamaan monenlaisilla erilaisilla hahmoilla aina hirviönmetsästäjistä valtaa omaaviin kauppiaisiin.

Jo aiemmin The Witcher on ehtinyt saamaan oman lautapelinsä. Viime vuonna julkaistua The Witcher Adventure Gameksi kutsuttua kokonaisuutta kehitti yhdessä CD Projektin kanssa pelivalmistaja Fantasy Flight Games. Peliä on ollut mahdollista pelata sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa.

Osuvasti siinä missä R. Talsorian Games valmistelee maailmaan nyt The Witcher -pöytäroolipeliä, on CD Projekt REDilla parhaillaan työn alla Cyberpunk-aiheinen Cyberpunk 2077 -roolipeli. Sen julkaisuikkunasta ei toistaiseksi ole kuitenkaan niin minkäänlaista kunnollsita tietoa.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Support Kai kuva
Support Kai

ostan jos tulee gamestoppii

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Tämä voisi olla ihan magee. Oman sääntösysteemin ja kamppiksen tekoon on uhrattu hirveästi aikaa, eikä sitäkään toisaalta ehdi kunnolla pelaamaan tässä, joten ei taida olla kovin todennäköistä, että tulisi ostettua uusi rope ja uudet säännöt ja aloitettua uutta peliä. Ellei sitten netissä.

Toisaalta D&Dn vitosedikkakin kiinnostaisi. 40-50€ toisaalta jo pelkästään Player's Handbookista. Mikään ei tietenkään ole ilmaista.

Säännöistä sinänsä vaikea sanoa, kun en tuohon systeemiin ole tutustunut, mutta sääntöjen teossa on kyllä sen oppinut, että kompromisseja tulee aina vastaan. Täydellistä systeemiä ei ole. Oma ostopäätös pohjautuisi vain siihen. että kyseessä olisi Witcherin maailma, koska odotukset säännöistä eivät ole kummoiset. Enkä tiedä onko aikaa ja rahaa.