The Witcherin tie peliksi oli pitkä ja kivinen – lähes kaksituntinen dokumentti taustoittaa Noiturin interaktiivista historiaa / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcherin tie peliksi oli pitkä ja kivinen – lähes kaksituntinen dokumentti taustoittaa Noiturin interaktiivista historiaa

11.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

The Witcher -pelisarja täyttää ensi kuussa täydet kymmenen vuotta, joten nyt jos koskaan on mitä oivin hetki paneutua sen historiaan. Puolalaisten dokumentaristien ansiosta tämä onnistuu nyt mitä mainioimmin YouTubessa katsomalla lähes kaksi tuntia pitkän katsauksen kiitellyn kirjasarjan kääntämisestä pelimuotoon.

Ensimmäisen The Witcherin taustoista piisaakin kerrottavaa, sillä tunnetusti sen luominen ei tapahtunut helposti. CD Projektilla itsellään oli ensinnäkin omat hankaluutensa saada hankkeensa pelaajien kätösiin, mitä ennen Geralt Rivialaiselle yritettiin tehdä peliseikkailu myös toisenkin tiimin toimesta.

Alkuperämaastaan johtuen dokumentti on tosiaan puolankielinen. Englanninkieliset tekstit siihen saa päälle YouTube-soittimen oikeasta ala-laidasta. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja