The Wolf Among Us päättyy pian / Uutiset / pelaaja.fi

The Wolf Among Us päättyy pian

1.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
The Wolf Among Us päättyy piakkoin

Telltale Gamesin seikkailupeli The Wolf Among Usin ensimmäisen kauden päätösjakso saapuu pian pelaajien käsiin.

Telltalen muiden seikkailupelien tapaan jaksojen muodossa julkaistun The Wolf Among Usin päätösepisodi paljastettiin äskettäin Twitterissä. Fables-sarjakuvaan perustuvan pelin ensimmäisen kauden viides ja viimeinen jakso on nimeltään Cry Wolf. Telltalen Twitter-viestin mukaan pelaajat pääsevät saattamaan The Wolf Among Usin tarinan päätökseen lähiaikoina.

The Wolf Among Usin mahdollisesta jatkosta ei tällä haavaa ole tietoa. Peli on julkaistu pc:lle, Macille, Xbox 360:lle, PS3:lle, iOS:lle ja PS Vitalle, joiden lisäksi jaksot tuodaan ladattavaksi myös PS4:lle ja Xbox Onelle myöhemmin tämän vuoden aikana.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Vihdoin tämä loppuu!! On sen verran huonompi kuin TWD.

Käyttäjän Genesis kuva
Genesis

Ihan hyvä, vaikka toki Walking Dead (Ainakin ensimmäinen kausi) ehkä hitusen parempi. Mieluiten nämä episodit pelaisi kaikki kerralla läpi, mutta ei malta.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Tehkää jatkoa kiitos, Ja mielellää ennemmän ja lyhyemmillä väliajoilla :) Itse tykkän todella paljon, ainut miinus on se että Episodit ovat liian lyhyitä.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Vihdoin tämä loppuu!! On sen verran huonompi kuin TWD.

Parempi*

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No joo, ihan kohtalaista viihdettä oli tämä eka kausi mutta kyllä tästä hiukan pettynyt olo jäi. Episodit todella lyhyitä ja mitään pelattavaa näissä ei oikein ollut. Walking deadin eka kausi oli ihan hyvä kun siinä oli sentään vähän edes jonkinlaista puzzlen tynkää ja jaksoilla jotain pituuttakin.Tuntuu et teltalella on nyt ihan liian monta rautaa tulessa samaanaikaan.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Juu, selvästi laatu kärsii kun joutuu liian monta projektia samaan aikaan työstämään. Esimerkiksi tämä TWAU nelos jakso oli aika laimea.