The Division -studio kieltää mikromaksuhuhut jyrkästi / Uutiset / pelaaja.fi

The Division -studio kieltää mikromaksuhuhut jyrkästi

27.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
The Division -studio kieltää mikromaksuhuhut jyrkästi

Tom Clancy's The Division ei tule sisältämään mikromaksuja.

Viimeviikkoisen avoimen beetatestin aikana bongattu Phoenix Credits -pelivaluutta on herättänyt huolestuneita huhuja The Divisionin maksumallista, mutta teosta kehittävä Ubisoft Massive on nyt rientänyt oikomaan väärinkäsityksiä. Pelin yhteisövastaava Natchai Stappersin mukaan mikromaksut eivät ole studion suunnitelmissa, eikä esimerkiksi paremmista varusteista voi pulittaa pelissä pärjätäkseen.

Stappersin mukaan Ubisoft aikoo olla pelaajiin yhteyksissä Phoenix Creditsien tiimoilta lähempänä pelin julkaisua. Tiedossa ei ole, kuinka harvinaista valuutta lopulta on, tai kuinka sitä tullaan mahdollisesti tienaamaan pelin sisällä. Jos Stappersin lupaus todella pitää, on studio tehnyt täyskäännöksen asian suhteen: vielä vuonna 2014 Massive pohti julkisesti, voisiko pelaajien antaa vauhdittaa etenemistään mikromaksuin.

Tom Clancy's The Division ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle reilun viikon päästä 8. maaliskuuta.

Lähde: Natchai Stappers (Twitter), IGN, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Tämä on hyvä uutinen. Beta tuntui sen verran kivalta kaverin kanssa, että päätettiin ostaa kokoversio. Sisältököyhyys tulee varmasti iskemään päin kasvoja jossain vaiheessa, mutta toivotaan että Ubisoft pitää peliä hengissä tasaisilla päivityksillä.

Käyttäjän jani kuva
jani

:)

Käyttäjän Core kuva
Core

Kappas. Tuttu tyyppi tuon twiitin takana.

Ja toki ihan hyvä myös että ei mikromaksuja :D

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Ei ollenkaan mikrotransuja? Oho. Saivat Rainbow Six Siegeenkin itseasiassa suht hyvin tungettua niitä. Aseiden camoja yms sai ostettua oikealla rahalla. Ei suuremmin haittaa.