Theme Hospitalille paljastui uusi seuraaja tutuilta kehittäjiltä – tässä hupaisa ensisilmäys

Theme Hospitalin jo noin 20 vuotta sitten luoneet kehittäjät ovat uudella studiollaan tekemässä nyt seuraajaa luomukselleen yhdessä Segan kanssa.

16.1.2018 21:19

Entisistä Lionhead Gamesin ja Bullfrogin työntekijöistä koostuva Two Point Studios on julkistanut ensimmäisen pelinsä. Pelitalon historiaan sopien kyseessä on sairaalasimulaattori Two Point Hospital, jossa on havaittavissa huomattava määrä yhtäläisyyksiä Bullfrogin klassiseen Theme Hospital -klassikkoon.

Pc:lle syksylle luvatun Two Point Hospital on esikuvansa tavoin humoristinen mutta samalla myös oikeasti monipuoliseen pelattavuuteen tähtäävä simulaattori. Pelaaminen koostuu niin oman sairaalan suunnittelusta, potilaiden parantamisesta kuin oman henkilöstön hallinnoinnista. Painetta luovat vuorostaan niin kilpailevat terveydenhuoltoyhtiöt kuin mahdollisuus pelata peliä yhteistyönä ja kilpailullisesti kavereiden kanssa.

Julkaisijaksi Two Point Hospital on saanut taakseen Segan.

Two Point Hospital on lyhyen ajan sisään toinen paljastuksensa saanut sairaalasimulaattori. Aiemmin marraskuussa julkistuksen sai myös tsekkiläisen Oxymoron Gamesin Project Hospital, joka sekin on saanut innoituksensa Theme Hospitalista.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa