Thief? Hitman?! Deus Ex?!? Uudessa Humble Bundlessa piisaa klassikoita / Uutiset / pelaaja.fi

Thief? Hitman?! Deus Ex?!? Uudessa Humble Bundlessa piisaa klassikoita

22.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Humble 2K Bundlen myynti ehti saapua vasta päätökseensä, mutta jo nyt seuraava pelitarjouspaketti on kuitenkin täällä. Seuraavan kahden viikon aikana osoitteesta HumbleBundle.com ostettavissa on nimittäin Humble Square Enix Bundle.

Toisin kuin paketin nimestä saattaisi ensisilmäyksellä olettaa, ei Humble Square Enix Bundlessa nähdä niinkään esimerkiksi Final Fantasyja, vaan hyvinkin länsimaalaisia pelejä. Sisuksissaan se pitää seuraavia nimikkeitä:

  • Thief Gold
  • Daikatana
  • Mini Ninjas
  • Anachronox
  • Hitman: Codename 47
  • Hitman 2: Silent Assassin

 

Mikäli paketista on valmis maksamaan enemmän kuin muut Humble Bundle -asiakkaat ovat siitä keskimäärin maksaneet, saa paketin mukana jälleen myös vielä hieman ylimääräistäkin pelattavaa. Tällöin mukaan ahdetaan nimittäin Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Himan Absolution, Nosgoth Veteran Pack, Battlestations: Midway sekä joukko toistaiseksi vielä julkistamattomia pelejä.

Jos paketista on kaiken kaikkiaan valmis maksamaan yli 15 dollaria, lisätään mukaan myös vielä Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Deus Ex: Game of the Year Edition ja Kane & Lynch 2: Dog Days.

Humble Square Enix Bundlen tuotot jaetaan Humble Bundlen, Square Enixin ja hyväntekeväisyyden kesken asiakkaiden valitsemalla tavalla. Tällä kertaa tuettavat järjestöt ovat GamesAid ja Make-A-Wish.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ihan naurettavan hyvä tarjous! huh huh

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Daikatana fuk yes. Odottelen viikon nuita viimeisiä mutta ainakin jotain tuonne tulee nakattua kuten yleensä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

No ei kyllä todellakaan tarvi kahta kertaa miettiä tämän kanssa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nykypäivänä ei voi kukaan väittää, ettei oo varaa ostaa pelejä. Ennen oli toisin, kun alennus pelitkin maksoi 200-300 markkaa. Jos niitä sattui löytämään!! Itse kukin omisti vain muutaman pelin ja näin pelien lainaaminen oli yleistä kuin leivän syönti. Tosin myös rehellisempää kuin nykyään, koska lainattiin tuntemattomillekin, kunhan sai vastineeksi myös pelin lainaan. Tutkin tuossa taannoin NES -pelien TOP -listoja ja tuli todettua, kuinka järkyttävä määrä niitä tuli aikoinaan nuohottua läpi. Ei mikään ihme, että NINTENDOlla on aina paikka sydämessäni.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Sen sijaan, että maksaisin yleisen yhden sentin, voisin iskeä kokonaiset 15 dollaria, sillä 15 peliä yhden dollarin kappalehintaan ei ole turhan paha. Pelit eivät juuri kiinnosta (paitsi alkuperäinen Deus Ex), mutta kun saa noin paljon noin halvalla!

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hyvä paketti. Harmi vaan et suurin osa on jo tai tullu sit jossain pelattua.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kuinkahan moni paketin ostaneista oikeasti lopulta pelaakaan nämä pelit lävitse. Itselleni tulisi aika ähky ja tavallaan kokisin pelien "arvon" lähestulkoon olemattomaksi verrattuna siihen että ostaisin yksittäisen kappaleen moninkertaisella hinnalla. Hyvä paketti, mutta sanoisin silti ei kiitos.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Kuinkahan moni paketin ostaneista oikeasti lopulta pelaakaan nämä pelit lävitse. Itselleni tulisi aika ähky ja tavallaan kokisin pelien "arvon" lähestulkoon olemattomaksi verrattuna siihen että ostaisin yksittäisen kappaleen moninkertaisella hinnalla. Hyvä paketti, mutta sanoisin silti ei kiitos.

Ite ostan. vaikka pelaankin vain noista 1-3 peliä mutta ostin koska oli hyvä alennus.

Nostoja