Thief rötöstelee pian myös valkokankaalla / Uutiset / pelaaja.fi

Thief rötöstelee pian myös valkokankaalla

8.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Thief rötöstelee pian myös valkokankaalla

Hiippailuklassikko Thiefin kerrotaan matkaavan valkokankaille.

The Hollywood Reporter -leffajulkaisun mukaan pelisarjan elokuvaoikeudet on yllättäen ostanut suhteellisen nuori tuotantoyhtiö Straight Up Films. Laitoksen tähän asti tunnetuimpiin projekteihin kuuluvat muun muassa Johnny Deppin tieteisjännäri Trancendence sekä Natalie Portmanin tähdittämä länkkäri Jane Got a Gun, joten aivan tumput suorina yhtiö ei kuitenkaan leikkiin lähde.

Elokuvan käsikirjoituksesta huolehtivat näillä näkymin Adam Mason ja Simon Boyes, jotka ovat niittäneet itselleen viime aikoina nimeä muun muassa uskomattomat murska-arvostelut saaneella, Al Pacinon ja Anthony Hopkinsin tähdittämällä Misconduct-lakidraamalla. Leffan kulisseissa hyörii myös molemmat Hitman-elokuvat tuottanut Adrian Askarieh.

Thief-elokuva soveltaa kaikesta päätellen eritoten pelisarjan vuoden 2014 uusioversion teemoja: virallisen kuvauksen mukaan pätkä seuraa mestarivarkaan pyrkimyksiä syöstä ilkeä tyranni vallasta synkässä fantasiamaailmassa. Projekti on kuitenkin vielä lapsenkengissään, eikä siitä ole yllättävää julkistusta lukuunottamatta kuultu vielä lisää.

Lähde: The Hollywood Reporter, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Core on varmaan heti ensi illassa

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä realOG

Core on varmaan heti ensi illassa

You know it!

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Thief 2014 oli aika löyhä kokemus Dishonoredin jälkeen vaikka eri pelejä ovatkin mutta silti. Ei paska peli mutta jotain jäi kaipaamaan.