THQ Nordic nappasi talliinsa kilpa-ajopeleistään tunnetun Milestonen / Uutiset / pelaaja.fi

THQ Nordic nappasi talliinsa kilpa-ajopeleistään tunnetun Milestonen

14.08.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
MotoGP THQ Nordic

THQ Nordic AB on omistamansa Koch Median kautta ostanut milanolaisen Milestone Studiosin. Kaupassa Koch Medialle siirtyvät itse pelistudio ja sen immateriaalioikeudet. Aikaisemmin Koch Media on vastannut Milestonen tuotteiden jakelusta joillakin alueilla.

Milestone on tunnettu erityisesti moottoripyöräpeleistään. Sen käsialaa ovat pelisarjat MotoGP, Monster Energy Supercross, MXGP ja Ride.

Studio jatkaa työskentelyä itsenäisenä kokonaisuutena Koch Median alaisuudessa, mutta pelien julkaisu ja jakelu siirtyvät uuden omistajan vastuulle. Milestonen aikaisemmin yksin omistanut Luisa Bixio siirtyy uusien omistajien myötä toimitusjohtajan rooliin.

THQ Nordic osti samalla kaksi muuta yhtiötä. Darksiders-sarjan takana ollut Gunfire Games -pelistudio ja pelistudioihin sijoittanut Goodbye Kansas Game Invest ovat nyt nekin THQ Nordicin omistuksessa.

Lähde: THQ Nordic (1), (2), (3)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Milestone ja kylotonn kuuluvat molemmat tuohon "tehdään pojat nyt vaan ihan vähän paskoja pelejä" sen sijaan, että yrittäisivät tehdä oikeasti hyviä tuotoksia.
Ehkä saavat pikkurahalla tehtyä senverran myyvää tuotetta, että on järkeä pyörittää liiketoimintaa. Itse uutiseen meh.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Darksiders-sarjan takana ollut Gunfire Games -pelistudio--

Itse liitän ennemminkin Vigil Gamesin kyseiseen pelisarjaan kuin tämän, joka on tehnyt wikipediaa mukaan kakkosen remasterin sekä kolmosen. Vähemmän se kuitenkin on kuin kaksi täyttä peliä, jotka siis Vigilin tekemiä. Toki se pelien takana on mutta tuosta lauseesta saa kuvan että olisi ollut koko sarjan ajan hommissa mukana, mitä se ei kai ole ollut.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Gunfire Gameshan on tehnyt töitä tosiaan tuoreimpien Darksiders-julkaisujen parissa isosti juuri siksi, että se sai syntynsä käytännössä Vigil Gamesin kaaduttua. Toinen vastaavanlainen studio on ollut Airship Syndicate, joka tekee nyt Darksiders Genesista.

Nostoja