Nappaa kauhuräiskintä Metro 2033 ilmaiseksi THQ:lta (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa kauhuräiskintä Metro 2033 ilmaiseksi THQ:lta (päivitetty)

11.12.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
32

Pahalta näyttävässä talousjamassa jo pidemmän aikaa ryvennyt THQ jatkaa mielenkiintoisia tempauksiaan. Siinä missä se kuun vaihteessa löi hynttyyt yhteen Humblen Bundlen kanssa, tarjoaa se nyt ilmaiseksi Metro 2033 -räiskintänsä pc-versiota.

Saadakseen pelistä kopion on pelaajien mentävä ja tykättävä Facebookissa Metro-sivua täällä näin. Näin he saavat latauskoodin, joka syötetään Steam-palveluun.

Tarjouksen on tarkoitus jatkua aina sunnuntaihin asti. Toki koodit voivat loppua kesken jo ennen sitäkin.

Ilmaiskampanjan rinnalla myös uusi traileri Metro: Last Light -pelistä julkaistiin. Sen voi kurkata uutisen ohesta. Peli julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle, mikäli kaikki menee putkeen.

Päivitetty kello 18.46: Joillakin saattaa ilmeisesti olla ongelmia yllä olevan Facebook-linkin kanssa. Mikäli se vie vain Facebookin etusivulle, ottakaa siellä suunnaksi Metro (THQ) -niminen sivu. Siellä tykkääjämäärän vierestä oikealta löytyy pieni nuoli, jota klikkaamalla aukeaa kohta "Free Download".

Toimenpide vaatii luonnollisesti, että käyttäjä on kirjautunut sisään Facebookiin.

Päivitys kello 19.05: Merkit viittaavat siihen, että koodin voivat napata vain he, jotka ovat merkinneet itsensä yli 18-vuotiaiksi Facebookissa. Tästä syystä linkki ei välttämättä toimi alaikäisillä.

Linkki traileriin

Lähde: A4 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez

Paras räiskintäpeli moneen vuoteen, mutta maksoin itse vain muutaman euron Steamin kesäalesta. Pitäisi varmaan ostella Last Light täydellä hinnalla, että pystyn nukkumaan yöni paremmin.

Käyttäjän Anakonda Antti kuva
Anakonda Antti

Joko toi linkki ei toimi tai mulla pätkii netti, mut se vaan vei facebookin etusivulle? Vai oliko tarkotus siihen viiä??

Käyttäjän J-Dee kuva
J-Dee

Ah. Haluisin ton niin p*rkeleesti, mutta kone on sen verran paska ettei pystyis edes pyörittää tota. :p

Käyttäjän MrJaloX kuva
MrJaloX
Lainaus käyttäjältä Anakonda Antti

Joko toi linkki ei toimi tai mulla pätkii netti, mut se vaan vei facebookin etusivulle? Vai oliko tarkotus siihen viiä??

Nii vie mullaki

Käyttäjän J-P FIN kuva
J-P FIN

itse hyvällä tuurilla löysin paikallisesta prismasta viimeisen kappaleen hintaan 5€ :D

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi
Lainaus käyttäjältä MrJaloX

Lainaus käyttäjältä Anakonda AnttiJoko toi linkki ei toimi tai mulla pätkii netti, mut se vaan vei facebookin etusivulle? Vai oliko tarkotus siihen viiä?? Nii vie mullaki

Ja mulla

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kummallista, ettei linkki toimi. Uutiseen lisätty ilmoitus vaihtoehtoisesta reitistä. Eli menkää siis Metro (THQ) -nimiselle sivulle ja sieltä napatkaa kohta "Free Download".

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

Oikea linkki taitaa olla (kirjoitushetkellä):

https://www.facebook.com/MetroVideoGame?sk=app_395840630491782

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Facebookissa joku kertoi, ettei alle 18-vuotiaat pääsisi sivulle. Onko joku 18v. tai vanhempi, joka EI ole päässyt sivulle uutisen linkistä?

E: Se taisi siis ratketa sillä ;)

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Metro löytyy jo kahtena kappaleena (pun intended), boxille ja pc:lle, kiitos Humble Bundlen. Mahtava peli kyllä kyseessä, kantsii hankkia viimeistään nyt, jos ei vielä omista.

Last Lightin traileri oli kyllä upeinta, mitä olen toviin nähnyt. Kylmät väreet kohdassa 2:23, kun alkoi tuttu teema soida... Tämä on niitä ensi vuoden ennakkotilaustapauksia. Kunpa THQ selviäisi... On kyllä surkeaa, jos laatupelejä - PELAAJIEN pelejä - valmistava firma menee konkurssiin.