THQ:n viimeisten pelisarjojen huutokauppa lähenee päätöstään – luvassa noin 6-7 miljoonaa / Uutiset / pelaaja.fi

THQ:n viimeisten pelisarjojen huutokauppa lähenee päätöstään – luvassa noin 6-7 miljoonaa

21.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Huutokauppa edesmenneen THQ-pelitalon jäljellä olevista pelioikeuksista on sulkeutumaan päin. Asiaa käsittelevien virallisten dokumenttien mukaan kauppatavaroista on onnistuttu saamaan kasaan 17 tarjousta, jotka on tarkoitus saada tuomioistuimen hyväksyttäväksi vielä toukokuun aikana.

Dokumenteissa ei käy ilmi, millaisia tarjouksia huutokaupassa on tarkalleen ottaen tehty. Alustavan arvion mukaan tarjousten pitäisi kuitenkin tuottaa yhteensä kuudesta seitsemään miljoonaa dollaria.

Tarjolla viimeisimmässä huutokaupassa ovat olleet muun muassa pelisarjat Red Faction, Homeworld ja Darksiders. Homeworldia varten järjestettiinkin jopa oma joukkorahoituksella tehtävä "pelastuskampanja" TeamPixel-nimisen kehittäjän toimesta. Studio on kuitenkin jo vahvistanut, ettei se onnistunut saamaan sarjaa haltuunsa ja on näin palauttamassa kampanjaa varten keräämänsä rahat.

THQ:n pelistudiot ja ajankohtaisimmat pelisarjat huutokaupattiin tammikuussa.

Lähde: KCC, GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Toivottavasti Darksiders löytäisi hyvän kodin, sillä jatkoa ottaisi mielellään.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Darksiders 2:n lisäosat tuossa pelasin kaikki läpi joku aika sitten ja vaikka tosi lyhyitä olivat jokainen, niin noin tunnin mittaiset uudet luolastot muistuttivat kyllä hyvin kuinka paljon pidän tästä pelimaailmasta ja pulma-tasoloikka-hack'n slash- pelimekaniikasta. Toivottavasti pelisarja saa omistajan ja jatkoa tulevaisuudessa.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Toivottavasti Darksiders menee minne kuuluukin, eli Crytek USA:lle. Peukut pystyssä...

Käyttäjän frozen kuva
frozen

homeworld toivottavasti menisi hyvään kotiin ja saataisiin vaikka HD remake :)

Käyttäjän Asabay kuva
Asabay

Kelpais jos se platinum games ostais DS sarjan : )

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Red Faction on kyllä sellainen pelisarja, että siitä saattaisi joku osaava pelitalo saada paljonkin irti. Voltionilla kun tuntui ote tuon sarjan kanssa turtuvan, eikä se oikein koskaan päässyt oikeuksiinsa.

Nostoja