Tiberium-sota jatkuu pitkän tauon jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Tiberium-sota jatkuu pitkän tauon jälkeen

20.04.2006 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
2

Electronic Arts on ilmoittanut legendaarisen Command & Conquer –tosiaikastrategiapelisarjan saavan jatkoa usean vuoden tauon jälkeen. Kolmas C&C-peli kantaa työnimeä Tiberium Wars, ja se sijoittuu samaan universumiin edellisten osien kanssa.

C&C 3:n
tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2047. Yleisenä raaka-aineena toimiva meteoriitin mukana Maapallolle kulkeutunut radioaktiivinen tiberium on levinnyt sellaisella vauhdilla, että se uhkaa koko maailmaa. Aiemmista osista tuttu vapaata maailmaa puolustava liittouma GDI yrittää rajoittaa tiberiumin leviämistä, kun taas pahamaineinen NOD:in veljeskunta megalomaanisen johtajansa Kanen johdolla haluaa käytätä sitä omien ilkeiden tarkoitusperiensä saavuttamiseksi. GDI:n ja NOD:in joukot ottavat siis jälleen yhteen kolmannessa tiberium-sodassa.
Pelillisesti C&C 3:n luvataan olevan vahvasti edellisten osien kaltainen. Mukana on monia tuttuja yksiköitä, kuten Orca-hyökkäyskone, Mammoth-tankki sekä häivetankki. Uutta on muun muassa World Domination –pelimuoto, jonka sanotaan olevan lievästi Risk-lautapeliä muistuttava, strategisella kartalla pelattava pelityyppi.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars
julkaistaan vuonna 2007. Lisää tietoa pelistä saadaan E3-messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jiri kuva
jiri

Rai rai!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

J'EA