TIE Fighter! X-Wing! Sam & Max! LucasArts-klassikoille vihdoin digitaaliset julkaisut / Uutiset / pelaaja.fi

TIE Fighter! X-Wing! Sam & Max! LucasArts-klassikoille vihdoin digitaaliset julkaisut

28.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Disney Interactive on tehnyt vihdoin monien kaipaaman kulttuuriteon ja ryhtynyt tuomaan legendaarisia LucasArts-pelejä saataville latauskauppapaikka GOG.comiin.

Tiistaina kauppapaikalle ilmaantui myyntiin kuusi vanhaa LucasArts-nimen alla aikoinaan julkaistua peliä, joista kolmea ei ole koskaan ennen virallisesti jaeltu ladattavassa muodossa. Historiaa tekevät pelit ovat lentosimulaattoripelit Star Wars: X-Wing Special Edition ja Star Wars: TIE Fighter Special Edition sekä seikkailupeli Sam & Max Hit the Road.

Kolme muuta joukkoon kuuluvaa peliä ovat Indiana Jones and the Fate of Atlantis, The Secret of Monkey Island: Special Edition ja Star Wars: Knights of the Old Republic.

Suunnitelmissa Disneylla on kasvattaa pelitarjontaansa GOGissa kaikkiaan noin 20 klassikkopelin kokoiseksi vielä lähikuukausien aikana. Silmällä Disneyn tarjontaa palvelussa voi helposti pitää tämän tuotesivun kautta.

Tänä vuonna on tullut osuvasti kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun TIE Fighter sai alkujaan julkaisunsa. Sitä edeltänyt X-Wing julkaistiin reilun vuoden verran aikaisemmin. Myös alkuperäinen Sam & Max on peräisin vuodelta 1993.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Nice! TIE Fighter pitää edelleen kyllä asemansa yhtenä PC:n parhaana pelinä. Kun tuolta ostatte niin suosittelen sitten ehdottomasti pelaamaan sitä '94 versiota, sillä myöhemmin päivitetystä versiosta revittiin loistokas iMUSE äänisysteemi irti ja korvattiin modernimmalla orkesteroinnilla. Tilanteen mukaan vaihtuvat musiikit luovat huomattavasti enemmän tunnelmaa.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Toivottavasti Monkey Island 3&4 tulevat ladattavaksi kuten myös Grim Fandango vaikka siitä on joskus tulevaisuudessa se päivitettykin versiokin tulossa.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Hieno uutinen! Innolla odottelen erityisesti Monkey Island kolmosta, X-wing Alliancea ja Dark Forces II:ta (jonka mahdollisen gog-painoksen toivoisin olevan steamin bugipaskaa tasokkaampi) julkaistaviksi. Sen jälkeen kenties Maniac Mansion II ja Rogue Squadron ja/tai Shadows of the Empire?

Nostoja