Tiesitkö? Pelaajan uusi pelikirja on valmistunut ja postitettu mesenaateille! / Uutiset / pelaaja.fi

Tiesitkö? Pelaajan uusi pelikirja on valmistunut ja postitettu mesenaateille!

31.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
 Pelaaja-kirja, Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä taustoja ja salaisuuksia

Tiesitkö? Pelaajan toimituksen järjestyksessään toinen kirjaprojekti, Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä taustoja ja salaisuuksia, on valmistunut! Kirjan tekoa saattoi tukea viime vuoden lopulla Mesenaatti-kampanjamme kautta, ja viimeisetkin postitukset ovat lähteneet tänään perjantaina mesenaateille!

Kirjan kovakantinen versio sekä erikoisversio olivat rajoitetttu yksinoikeudella mesenaattitukijoille, mutta kirjan pehmeäkantista versiota voi nyt ostaa Pelaaja Shopista!

Pelaajan toimitus haluaa vielä kertaalleen kiittää kaikkia mesenaattejaan ja toivoo, että lopputulos vastaa odotuksia!

Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia -kirja raottaa verhoa pelimaailman kulissien taakse ja tuo sen vähemmän tunnettuja salaisuuksia lukijoidensa tietouteen. Eepos tulee kätkemään sisäänsä 144 sivun edestä pääosin juuri kirjaa varten kynäiltyjä artikkeleita videopeleistä ja ilmiöistä niiden takana.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Hiphei! Tietää nyt anoa kirjalle turvallista postimatkaa ylemmiltä voimilta.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

^^ Itselle oli ainakin tullut tiistaina sähköposti missä yleisesti kerrottiin kyseisen kirjan valmistuneen painosta

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Hienoa! Ensi viikolla saakin lisää luettavaa ja mukavan lisän kokoelmaan, joka kattaa pelialan kirjallisuutta. Tämä menee samaan erikoiseen paikkaan, missä on X-Comia ja edellinen Pelaajan kirja (TOP-5) yhdessä muiden harvalukuisten teosten kanssa. Olen syvästi kiitollinen, että tänä diginatiivien snäppäysaikakautena julkaistaan oikeita kirjoja ja oikeita pelilehtiä. Propsit koko Pelaajan toimitukselle!

Nostoja