Tieteen ja yliluonnollisuuden raja särkyy loppukuusta – Souls-vaikutteinen Hellpoint päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tieteen ja yliluonnollisuuden raja särkyy loppukuusta – Souls-vaikutteinen Hellpoint päivättiin

2.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Souls, Hellpoint, Cradle Games, TinyBuild, toimintaroolipeli, ARPG, scifi, Space, julkaisupäivä

Keväältä kesälle siirtymään joutunut Hellpoint on saanut uuden tarkan julkaisuajankohdan. Isoilla Souls-vaikutteilla varustettu toimintaroolipeli heittää haasteen pc:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Switchillä 30. heinäkuuta 35 euron hintaan.

Ennakkomaistiaisen pelin ideoihin on voinut ottaa jo Steamissa ilmaiseksi jaettavalla Hellpoint: The Thespian Feastilla. Se sijoittuu 50 vuotta pääpelin tapahtumia myöhempään aikaan, mutta toimii myös itsenäisenä tarinana.

Päiväys vahvistui tuoreella trailerilla, joka väläyttelee Hellpointin mahdollistamaa yhteistyöpelaamista. Itse seikkailuhan sijoittuu mystistä mustaa aukkoa reaaliajassa kiertävään avaruusasemaan, jonka käytävät ja vaarat muuttuvat dynaamisesti sitä mukaan, kun aseman sijainti vaihtuu mustaan aukkoon nähden.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Steamista saa demon tästä pelistä. Vähän raakileen oloinen. Perusvihut helppoja, haastavemmat sitte melko tankkeja ja ajoittain peli laittaa sut vs 10-20 vihua tilanteisiin. Ihan ok, mutta ei ihan myyny ainakaan se demo.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Demoa myös pelanneena tässä ei ole ihan sitä, mitä haluaisin. Kaikki on tehty vahvalla indie-hengellä ja hinta tuntuu koko pelistä turhan korkealta. Mieluummin pelaan Dark Soulsit ja vaikka Surget uudestaan. Pidän tämän kuitenkin edelleen iskuetäisyydellä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näyttää joltain demoversiolta pelistä, josta myöhemmin olisi voinut jalostua Souls-peli. Raakileelta siis.

Nostoja