Tieteisroolipeli The Technomancer laukaisee konsoli- ja pc-kansan Marsiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tieteisroolipeli The Technomancer laukaisee konsoli- ja pc-kansan Marsiin

11.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ranskalainen roolipelikehittäjä Spiders on julkistanut kunnollisesti seuraavan tuotoksensa. Yhdessä julkaisija Focus Home Interactiven kanssa se on saamassa ensi vuonna kauppoihin The Technomancerin, josta on juuri julkaistu myös pari kappaletta ensimmäisiä kuvia.

The Technomancer on Spidersiltä jälleen yksi hieman toiminnallisempi rooliseikkailukokemus, joka sen pari vuotta vanhan Mars: War Logs -pelin tapaan heittää pelaajat seikkailemaan Marsiin. Punaisella planeetalla seikkailijoita odottaakin jälleen niin joukko kovia päätöksiä kuin myös kolmeen taistelutyyliin jaettu taistelujärjestelmä, jonka toiminnallisuutta pääsee laajentamaan neljän erilaisen kykypuun voimin.

Mars: War Logsin ohella Spiders on historiansa aikana puskenut ulos myös sellaisia tuotoksia kuin Bound by Flame ja Of Orcs and Men. Kustakaan sen tähän asti ulos saamasta tuotoksesta ei ole uupunut kunnianhimoa, mutta laadullisesti ne ovat jättäneet samalla kuitenkin myös aina kohtalaisesti toivomisen varaa. Pelaaja-lehden arvostelun Bound by Flamesta voi kurkistaa läpi tästä ja Of Orcs and Menin vuorostaan tästä.

The Technomancer on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Focus Home Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Nimen perusteella odotin kyberpunkkia. Marsiin haluaisin mieluiten palata Red Faction:Guerillan jatko-osassa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

omalla kohtaa odotukset ovat kyllä todella matalalla kun katsoo mitä peliä on aikasemmin tullu tuolta ulos

Käyttäjän Crazy_man kuva
Crazy_man

Jaa, kauheita odotuksia en ainakaan kerää, ottaen huomioon vielä kehittäjän aikasempia pelejä(tökerö englanti ja enemmän tai vähemmän pieleen mennyt pelattavuus), mutta lähtökohta hyvä ja toivon parasta :).

Nostoja