Tieteisroolipelin jatko on edessä – Elex 2 paljastettiin

Gotchic- ja Risen-konkari Piranha Bytes on jälleen ruorissa.

19.6.2021 06:12

THQ Nordic ja saksalaiskehittäjä Piranha Bytes ovat paljastaneet Elex 2:n olevan työn alla.

Noin neljän vuoden takaisen tieteisroolipelin jatko-osa sijoittuu jälleen Magalan-planeetan pinnalle, jossa uudenlainen valloittaja on saapunut uhkaamaan sen asukkaita. Edellispelin päähenkilö Jax palaa hänkin taas pelastuspuuhiin pyrkien yhdistämään Magalanin eri osapuolet kamppailemaan valloittajia vastaan. Samalla tarkoituksena olisi myös löytää kaiken tohinan keskellä kadonnut Jaxin poika Dex.

Elex 2:sta on toistaiseksi julkaistu vielä hyvin varovaisesti ruutukaappauksia, mutta THQ Nordicilla luvataan, että luvassa olisi paljon liikkumisen ja tutkimisen vapauteen nojaavaa seikkailua, jossa pelaajan vuorovaikutuksella pelimaailman asukkaiden kanssa on myös suuri merkitys. Hahmojen luvataan niin muistavan pelaajan toimia kuin reagoivan tämän käytökseen. He voivat myös kuolla, millä on omia erilaisia vaikutuksia tarinaan ja sen kulkuun,

Kehitteillä Elex 2 on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Julkaisuajankohtaa sille ei ole toistaiseksi annettu.

Lisää luettavaa