Tieteisseikkailu Starbound saa 2D-hiekkalaatikkonsa beetaan ensi viikolla

Chucklefishin varsin vahvasti pelaajien avulla rahoitettu Starbound on siirtymässä pelattavaan beetaan jo heti joulukuun startatessa.

1.12.2013 18:00

Joulukuun 4. päivä lähestyy, mikä tarkoittaa osalle pelaajista pääsyä uusien sivulta kuvattujen hiekkalaattikkoseikkailujen pariin. Kyseisenä päivänä scifi-sävytteinen toimintaseikkailupeli Starbound on nimittäin pompahtamassa beetavaiheeseensa.

Starboundin beetaan pääsevät osallistumaan pelin kehitystä tukeneet pelaajat. Mikäli pelin siis on jo ennakkotilannut, pitäisi testausversion saannin olla jo varmaa. Myöhässäkin voi olla myös liikkeellä, sillä beetan startatessa Starbound saapuu myyntiin Steamin Early Access -osastolle.

Beeta julkaistaan niin Windowsille, OS X:lle kuin Linuxillekin. Vaikka luonnollisesti monia ominaisuuksia puuttuu siitä vielä alussa, on esimerkiksi moninpelin luvattu kuitenkin jo löytyvän jo sisuksista.

Tyyliltään Starbound mukailee vahvasti parin vuoden ikäistä Terrariaa tarjoten satunnaisesti rakentuvassa maailmassa mahdollisuuksia niin erilaisille seikkailuille kuin myös luomis- ja rakentelupuuhillekin. Peliä varten on kerätty rahoitusta sen omien kotisivujen kautta tehtävillä ennakkotilauksilla, joiden myötä Starboundin kassaan on kertynyt tähän mennessä yli kaksi miljoonaa dollaria.

Lähde: Chucklefish

Lisää luettavaa