Tietoa Xbox 360:n kevätpäivityksestä / Uutiset / pelaaja.fi

Tietoa Xbox 360:n kevätpäivityksestä

9.04.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
50

Microsoft on vahvistanut Xbox 360:n kevätpäivitykseen huhuttuja ominaisuuksia. Niiden joukkoon kuuluu muun muassa Windows Live Messenger -tuki, joka lisää pelaajan ystäväluetteloon myös Messenger-listan sisällön ja päinvastoin.

Xbox Liven suosittu kauppapaikka saa nyt oman välilehtensä, mikä selkeyttää Xbox 360:n valikkoselailua entisestään. Microsoft voi lisäksi muuttaa kauppapaikan ulkoasua esimerkiksi odotettujen pelien tai juhlapyhien mukaan.

Saavutusten määrittelemiseen ja ilmaisemiseen on luvassa jonkin verran tarkennusta, jotta pelaajat voivat vertailla toisiaan entistä paremmin. Myös erityisesti konsolin latausominaisuudet ovat parantuneet: konsolinsa voi jättää virransäästötilaan kauppapaikalta ladattaessa, minkä jälkeen se sammuu itsestään. Lisäksi videokauppapaikan materiaalin esikatseleminen kesken latauksen mahdollistetaan.

Virallisen näppäimistön myötä myös kommunikointimahdollisuuksia parannetaan. Tarjolla on tekstipohjainen chat, jota voi käyttää esimerkiksi pelaamisen tai elokuvan katselemisen aikana. Luvassa on myös useita päivityksiä konsolin käyttöliittymään.

Xbox 360:n kevätpäivitys julkaistaan 7. toukokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Traveller kuva
Traveller

Näin se homma etenee. Hienoa Msoftilta että jaksavat päivitellä. Seuraavaksi tulossa varmaankin tuki P3:n BlueRay peleihin. Kaikki muuhan on jo :)

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Lisää tietoja päivityksestä täällä:

http://www.xbox.com/en-US/community/news/2007/0408-im.htm?WText.camp=TS1-InstantMessaging&WText.campSrc=Home

Mukana siis mm. tuki H264 sekä MPEG-4 Part 2 (Xvid/Divx) -koodekeille. Nam.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xvid ei mielestäni toimi edelleenkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo MPEG-4 ei ole aivan (xvid/divx) yhteensopiva, mutta muuten hyvä avaus mielummin käytän noita kuin pakkaan videot wmv:ksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kerro meille ihmeessä mitä hyviä pelejä PS3 löytyy ja koita keksiä jotain muita kuin Metal gear tai FF.

Tällä hetkellä PS3 pelitarjonta on köyhää ja tulevaisuudessa ei näytä tulevan kovia julkaisua, kuin taas boxille on tulossa kevään ja kesän aikana monta must have peliä.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

"Tehoissakin X360 jää Sonyn jalkoihin."

Paskaako se on vaikuttanut edellisissä pelisukuplvissa?
Sony on aina voittanut, vaikka tehottomimmat konsolit onkin vääntänyt.
Ja Xbox360 omistaa uuden sukupolven parhaat pelit vielä tämän vuoden loppuun asti, niin kauan kun se pysyy myydyinpänä konsolina, niin kauan sille pelintekijät kehittävät hyviä pelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hieno homma nuo päivitykset. Pelottaa vaan että boxilleni käy samalla tavalla kuin syyspäivityksen jälkeen... ERROR 46Xetry65 piip piip KABOOM!!! Ei toimi.

Käyttäjän kaito 1412 kuva
kaito 1412

"Traveller, yksi asia kuitenkin puuttuu: ne hyvät pelit." Siis ps3 puuttuu hyvät pelit tarkoitit kai? Voitko väittää nyt pokkana että Alan Wake, Dead rising, Lost planet ja muut HUIPPUPELIT ovat surkeita?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Alan Wake ei ole hyvä peli - ainakaan vielä.... Sorry, oli pakko!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Voitko väittää nyt pokkana että Alan Wake, Dead rising, Lost planet ja muut HUIPPUPELIT ovat surkeita?''

ainakin 2 viimeistä ovat, mutta Alan Wake vaikutta ihan kivalta. Siis pystyykö tuossa päivityksesä sitten jutella messengerin kautta?