Tietoja G.R.A.W.-päivityksestä / Uutiset / pelaaja.fi

Tietoja G.R.A.W.-päivityksestä

8.06.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
5

Ubisoftin Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter saa pian maksullisen päivityspaketin. Verkosta ladattava paketti sisältää muun muassa neljä uutta moninpelikarttaa, viisi uutta asetta sekä uusia asukokonaisuuksia. Uusista kartoista Coffee Plantation -nimisessä kentässä taistellaan nigaragualaisella kahviviljelmällä. Shipping Port sijoittuu puolestaan satamaan, River Depot viidakkoon ja Jungle Mine sademetsässä olevan kaivoksen ympäristöön.

Ghost_Recon_3_9_500.jpg

Täysin uusien kenttien lisäksi vanhat kartat ovat saaneet yö- ja päiväversioita. Esimerkiksi Wharfissa päästään nyt mellastamaan iltapäivällä ja Nowheren taistelutanner muuttuu pimeäksi yön myötä. Pelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan kahdessa uudessa pelimuodossa, Team Blind Siegessa ja Team Battlessa. Aselisäyksien myötä tarjolla on muun muassa SR-25 SD (tarkkuuskivääri), AK-47 LMG (konekivääri) sekä SCAR-H SV (rynnäkkökivääri). Taisteluasujen ja -naamioiden lista on kasvanut viidellä vaihtoehdolla.

1127171692.jpg

Odotettu päivitys julkaistaan Microsoftin mukaan kesäkuun loppupuolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Noita Co-op missioneita tässä on odoteltukin. Niiden takia alunperin tuli koko peli hankittua. 4 co-op tehtävää oli lukumäärältään pettymys. Tämän pitäisi olla kyllä ilmainen patchi, sillä ennen julkaisua dudet lupailivat co-op campaignia ja 4 tehtävää ei todellakaan ole mikään campaign...

Käyttäjän NviperO kuva
NviperO

Tuskinpa on ilmainen, vaikka itsekin odotan päivitystä lähinnä uusien co-op -tehtävien takia. Pelin neljä tehtävää oli nopeasti koluttu läpi, eikä moninpeli niin pitkäksi aikaa jaksanut sytyttää.

Oikeaa "lisälevyä" odotellessa...

Käyttäjän Leise kuva
Leise

Paras ominaisuus tuossa päivityksessä tarkk'ampujille (minulle) on tietenkin SR-25 SD. Äänenvaimennettua tarkkuuskivääriä ei vielä pelissä ole ollut, mutta nyt se sitten tulee. Pienehköä ninjailua luvassa siis.

Käyttäjän Leise kuva
Leise

Harmi ettei uutisiin kommentoituja viestejä voi muokata... Tässä kumminkin on tuosta päivityksestä kuvia:

Käyttäjän Leise kuva
Leise

http://www.xboxyde.com/news_3067_en.html