Tietokoneroolipeli Pillars of Eternityn tarut jatkuvat heti alkuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Tietokoneroolipeli Pillars of Eternityn tarut jatkuvat heti alkuvuodesta

16.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tietokoneroolipeli Pillars of Eternityn seuraava lisäosa The White March - Part 2 julkaistaan tammikuun lopulla, pelin kehittäjä Obsidian Entertainment on paljastanut. Samalla se on tuonut julkisuuteen kourallisen verran ensimmäisiä yksityiskohtia kaikesta siitä, mitä uusi lisäri on pääpeliin vielä tarkalleen lisäämässä.

Tarinansa osalta Part 2 tuo tietysti jatkoa aiemmin syksyllä julkaistulle ensimmäiselle White Marchin puolikkaalle viemällä pelaajat takaisin seikkailemaan The Eastern Reachin rajaseuduille. Mukanaan laajennus tuo samalla kokonaan uuden pelaajien joukkoihin värvättävän Meneha-nimisen barbaarihahmon ja kasvattaa lisäksi myös pelin tasokattoa ja kykytarjontaa.

Odotettavissa Pillars of Eternityyn on White Marchin päätöksen myötä myös kokonaan uusi Story Timeksi kutsuttu tila. Obsidian ei ole ollut vielä erityisen tarkka sen suhteen, miten se varsinaisesti toimii, mutta ilmeisesti tilan on tarkoitus tarjota pelaajille mahdollisuus kokea pelin tarina tavanomaista nopeammalla temmolla.

The White March - Part 2:n saapuessa Pillars of Eternity lähentelee hiljalleen jo yhden vuoden ikää. Pelaaja-lehden arvostelun alkujaan viime maaliskuussa julkaistusta pääpelistä voi lukaista läpi tästä.

Lähde: Obsidian Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Menikö minulta jotain ohi jos uutinen puhuu Part 2:sta mutta video on Part 1:stä?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zappah

Menikö minulta jotain ohi jos uutinen puhuu Part 2:sta mutta video on Part 1:stä?

Ei kai? Video auttaa havainnollistamaan uutisessa sekä Part 1:ssä aikoinaan nähtyä sisältöä että myös koko Pillars of Eternityn tyyliä, kun videomatskua kakkososastakaan ei vielä ole. Ei siinä mitään kummempaa salaviestiä pitäisi olla.

Nostoja