Tietoturvamurto pysäytti kohutun The War Z -zombipelin / Uutiset / pelaaja.fi

Tietoturvamurto pysäytti kohutun The War Z -zombipelin

2.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Selviytymispeli The War Z:n palvelimet on isketty jäihin toistaiseksi yhdessä pelin keskustelupalstan kanssa. Syynä tapahtumaan on niihin kohdistettu tietoturvamurto.

Julkaisija OP Production tiedotteen mukaan niin käyttäjien hyödyntämiin sähköpostiosoitteisiin, salausmuotoon kirjoitettuihin salasanoihin kuin IP-osoitteisiinkin on päästy ainakin käsiksi. Luottokorttitetojen pitäisi kuitenkin olla turvassa, sillä niiden käsittelyn hoitaa kolmas osapuoli.

Julkaisija on vahvistanut tutkivansa murtoa parhaillaan, jotta varsinkin siinä käytetyt tietoturva-aukot voitaisiin tukkia. Sillä välin The War Z -pelaajia ja pelin foorumin käyttäjiä on kehoitettu vaihtamaan salasanansa, mikäli vuotaneita kirjautumistietoja on käyttänyt laajemminkin.

Lyhyen historiansa aikana The War Z ei ole juuri nauttinut positiivisesta julkisuudesta. Viime joulukuussa peli päädyttiin poistamaan hetkellisesti myynnistä Steamista muun muassa harhaanjohtavan markkinoinnin takia. Myöskään sen arvostelijoilta saama vastaanotto ei ole juuri kehuilla juhlinut.

Lähde: The War Z Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kabanozzi kuva
Kabanozzi

hahahaah. Olisiko jo mahdollinen ehdokas vuoden 2012 huonoimmaksi peliksi? :D

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

"Jotta varsinkin siinä käytetyt tietoturvaukot voitaisiin tukkia"

Kiitos tästä :DDDD

Nostoja