Timanttisten scifi-räiskintöjen luoja silmäilee seuraavaksi PlayStation 4:ää / Uutiset / pelaaja.fi

Timanttisten scifi-räiskintöjen luoja silmäilee seuraavaksi PlayStation 4:ää

15.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ikarugasta, Radiant Silvergunista ja Gradius V:stä tunnettu pelisuunnittelija Hiroshi Iuchi on työstämässä uutta peliä PlayStation 4:lle. Ainakin toistaiseksi nimellä Ubusuna kulkeva teos saatiin julki Iuchin henkilökohtaisen blogin välityksellä.

Peliblogi Siliconeran käännöksen mukaan Ubusunan on tarkoitus olla jälleen eräänlainen räiskintäpeli, jota Iuchi suunnittelee tällä kertaa latauskauppajakelua varten. Yksityiskohdat pelistä noin muuten ovatkin sitten vielä harvassa, sillä ilmeisesti pelin kehitys on vielä hyvin vaiheessa. Varmuutta ei vielä edes ole siitä, jääkö Ubusuna julkaisussaan PlayStation 4:n yksinoikeudeksi.

Iuchi yhdistetään helpoiten aina japanilaispelitalo Treasurella tekemiinsä peleihin, mutta hän ei ole kuitenkaan vuosiin ollut enää yhtiössä. Viimeisimpänä hän on toiminut osana M2-pelitaloa, joka on viime aikoina käännellyt varsin useita Segan klassikkopelejä 3DS:lle. Iuchin viimeisin suurempi projekti oli alkujaan Japanissa vuonna 2012 julkaistu 3DS-räiskintä Kokuga, jota hän työsti osana G.Rev-nimistä studiota.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

SOLD!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Latauskauppajakelua varten" = Not interested.