TimeSplitters löysi uuden mutta tutun omistajan – mahdollisesta jatkosta vihjaillaan jo / Uutiset / pelaaja.fi

TimeSplitters löysi uuden mutta tutun omistajan – mahdollisesta jatkosta vihjaillaan jo

15.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
TimeSplitters

TimeSplitters on löytänyt uuden omistajan. Pitkään saksalaisen Crytekin hallussa ollut räiskintäsarja kuuluu jatkossa Deep Silverin emoyhtiö Koch Medialle, joka onkin jo välittömästi vihjaillut aikeistaan tehdä ainakin jotain suositulla nimikkeellä.

– Meillä on henkilöstössämme runsaasti TimeSplitters-faneja, jotka ovat intohimoisia luomaan tämän päivän peliyleisöä säväyttävän tuotteen, Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz kertoo.

Koch Media on mielenkiintoinen omistaja TimeSplittersille, sillä sen talliin lukeutuvien studioiden joukkoon lukeutuu Deep Silver Dambuster. Kyseessä on edesmennyt Crytek UK, joka tunnettiin sitä ennen paremmin Free Radical Designina. Free Redical on sattumoisin juuri se studio, joka entisten Goldeneye-tekijöiden voimin loi lopulta kaikki kolme tähän asti ilmestynyttä TimeSplitters-peliä.

Diilissä Koch Media sai omakseen Free Radicalin myöskin luoman Second Sightin, jonka varalle sillä on ilmeisesti suunnitelmia. Tarkemmin pelien tulevaisuudesta Koch on luvannut kertoa "aikanaan".

Koch Media siirtyi aiemmin alkuvuodesta osaksi samaa yhtiöperhettä THQ Nordicin kanssa.

Lähde: Koch Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Jospa tästä viimein poikisi jatkoa tai riimeikkiä. Crytek ei muuta tehnyt kuin antoi siunauksensa Rewind faniprojektille joka menee varmaan lopullisesti jäihin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Second Sight oli viihdyttävä teos vaikka ei mikään maailman sulavin tapaus ollutkaan. Tykkäsin silti kovasti. Timesplittersit on jääneet kaikki pelaamatta.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Remaster tai jopa remake voisi olla hyvä ennen jatko-osaa kun on melko unohdettu tuo sarja.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Remaster-trilogialle peukkua, make it happen!

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Kolmonen oli itselle rakas peli tullessaan markkinoille. Niitä harvoja pleikka 2:n pelejä, jotka ovat vieläkin hyllyssä. Jos tekevät remasterin, tai hyvää jatkia sarjalle, niin :)