TimeSplitters on elpymässä edelleen fanien toimesta, uusi "traileri" lupaa paluuta tälle vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

TimeSplitters on elpymässä edelleen fanien toimesta, uusi "traileri" lupaa paluuta tälle vuodelle

7.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nelisen vuotta työn alla olleesta TimeSplitters: Rewind -faniprojektista on saatu julkisuuteen tuore traileri. Noin kaksiminuuttinen video on pituuteensa nähden jopa hämmentävän köyhä sisällöltään, mutta se kuitenkin vahvistaa, että projekti on hyvinkin elossa ja että sitä tavoitellaan valmiiksi tälle vuodelle.

Työn alla TimeSplitters: Rewind on nykyisin Cedar Interactive Arts -nimen alla kulkevassa tiimissä, jolla on TimeSplitters-sarjan nykyisin omistavan Crytekin siunaus projektia varten. Rewindin on tarkoitus olla moninpelikeskeinen kokemus, joka ottaa mallia ja palasia alkuperäisen TimeSplitters-trilogian sisällöstä.

Sisuksissaan pelillä on hyrräämässä Crytekin kehittämä CryEngine-pelimoottori, ja se on tulossa ainakin pc:lle. Mahdollisesta konsolijulkaisustakin on kehittäjien osalta kuitenkin unelmoitu.

Projekti kiinnostaa selvästi vielä kansaa, sillä uusi traileri on herättänyt äänekästä pettymystä osassa faneista ontolla sisällöllään. Edellä mainitun julkaisuajankohdan lisäksi video kun tarjoaa lähinnä katsottavaksi vihreitä kiviä, joiden taustalla soi synkeää musiikkia. Pelikuvaa silti ei siis kannata esimerkiksi odotella.

TimeSplitters: Rewindin kehittymistä on voinut seurata sen kotisivujen kautta.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tulisi nyt konsoleillekkin. Tätä pelisarjaa tuli nuorempana pelattua paljon. Ensimmäinen Time splitters oli vieläpä ensimmäinen peli jonka ps2:lle ostin.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Ps4 versio confirmed http://www.polygon.com/2013/9/3/4689062/timesplitters-rewind-is-in-development-for-ps4

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä wlizer

Ps4 versio confirmed http://www.polygon.com/2013/9/3/4689062/timesplitters-rewind-is-in-development-for-ps4

Tuo uutinen on vuodelta 2013. Projektin virallisella sivulla FAQ-osuudessa mainitaan konsoliversiot tulevaisuuden mahdollisuutena, ei varmuutena.

-Panu

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olipa kyllä harvinaisen turha traileri. Itse olen tehnyt parempia jo joskus 2000-luvun alussa kun ensimmäisen videokameran ja editointisoftan hankin. Ja ne oli paskoja trailereita ne.

Nostoja