Klassikkoräiske TimeSplitters palaa fanien voimin. Pc:lle kehitettävä TimeSplitter Rewind -faniprojekti on saanut sarjan oikeudet omistavan Crytekin hyväksynnän, minkä lisäksi taustavoimiin kerrotaan lukeutuvan alkuperäisten TimeSplitters-kehitystiimien jäseniä.

TimeSplitters Rewind sisältää näillä näkymin lukuisia moninpelimoodeja ja -haasteita alkuperäisestä trilogiasta, jotka ovat päivitetty nykyaikaan Crytekin kehittämällä CryEngine 3 -pelimoottorilla.

Projektia vetävän Michael Hubickan mukaan verkkopeli onnistuu 8-16 hengen voimin, mutta CryEngine 3 ei ainakaan vielä tue sarjalle ominaista jaetun ruudun moninpeliä. Hubicka on kertonut, että pelistä on luvassa demo joulukuuksi.

Fanit ovat hartaasti toivoneet virallista jatkoa edellisellä konsolisukupolvella jyllänneelle TimeSplitters-trilogialle, josta vastasi Raren entisen GoldenEye 007 -tiimin jäsenistä koostuva Free Radical Designs. Crytek osti ja uudelleenjärjesteli talousongelmien kanssa painineen studion, joka nyt työstää Crytek UK:n nimen alla Homefront 2:ta.

Crytek-pomo Cevat Yerli on aiemmin kertonut haluavansa tehdä uuden TimeSplitters-pelin, mutta kysyntää ei fanien verkkovetoomuksista huolimatta ole ollut tarpeeksi.

Lähde: Cooking with Grenades // Eurogamer

Lisää luettavaa