Tiny Tina's Wonderlands -pelikuvaa julki – Borderlands-toiminta jatkuu fantasiamaisemissa alkuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Tiny Tina's Wonderlands -pelikuvaa julki – Borderlands-toiminta jatkuu fantasiamaisemissa alkuvuodesta

10.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Tiny Tina's Wonderlands -pelikuvaa julki – Borderlands-toiminta jatkuu fantasiamaisemissa alkuvuodesta

Gearbox Softwaren itsenäisen Borderlands-sivuseikkailu Tiny Tina's Wonderlandsin julkaisupäivä vahvistettiin pelikuvatrailerin kera. Sarjan kahjoa toimintaa ja huumoria fantasiamaailmaan sekoittava peli saapuu pc:lle, PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille ja Xbox Onelle 25. maaliskuuta 2022.

Wonderlandsissa pelaajat usutetaan itsensä Tiny Tinan opastuksella fantasiamaailmaa riivaavan lohikäärmelordin, eli Dragon Lordin, kimppuun. Tehtävää varten pelaajat luovat seikkailuun oman sankarinsa, missä apuna toimii myös useita hahmoluokkia yhdistelevä kykypuu.

Koska kyseessä on Borderlands-sivuseikkailu, ei aseitakaan tietenkään unohdeta – asetelmasta huolimatta. Toiminnan ja räiskinnän lomassa pelissä edetään interaktiivisella laudalla, jonka avulla liikutaan keskeisten sijaintien välillä. Haasteisiin voi vuorostaan heittäytyä joko yksin tai yhteensä neljän pelaajan yhteisvoimin.

Tiny Tina's Wonderlandsin tuoreen PlayStation Showcase -lähetyksessä nähdyn trailerin voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onkohan mukana paljon JRPG:tä? Hyvin kelpaa huuhtomaan alas BL3:n Fantastic Fustercluckin maun - tai sitten ei vain olisi pitänyt juosta kaikkia sen lisäosia läpi peräkanaa.
Roolipeli kiinnostaa aina, joten odotellessa voin opetella hieman lisää RuneQuestista.

Edit: Miten niin en voi tilata Suomeen fyysistä "Treasure Trove" -lisäsisältöä?! Sitä etsiessähän syksy meneekin. Varmasti on satakertaisesti halutumpi kuin BL3:n vastaava (joka on yhä poistomyynnissä). Miten nyt hypetän.

J.K. No nyt kaikki on tilattu mustan pörssin suomuiselta hiideltä veren hinnalla.
Eläköönhuuto trokareille!

Nostoja