Titaanien taisto leviää uusiin maisemiin tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Titaanien taisto leviää uusiin maisemiin tällä viikolla

14.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Respawn Entertainment on jakanut hyviä uutisia uusia Titanfall-karttoja odottaville. Kehitysstudio on viimein voinut tuoda julki pelin Expedition-karttapaketin julkaisupäivän, joka Xbox Onen ja pc:n osalta osuu niinkin lähelle tulevaisuuteen kuin toukokuun 15. päivään.

Kymmenisen euroa maksava paketti tarjoaa pääsyn kolmeen uuteen karttaan, joiden esittelyn löytää oheisesta trailerista. Paketti on mahdollista haalia itselleen myös pelin noin 25 euron kausikortin hankkimalla. Sen ostamalla itselleen saa myöhemmin pelin kaksi muuta karttapakettia veloituksetta.

Xbox 360:llä laajennus nähdään kesäkuussa.

Uuden karttapaketin tulo tarkoittaa Titanfallin osalta myös uutta päivitystä. Samana päivänä Expeditionin kanssa julkaistava päivitys tuo erityisesti joukon korjauksia pelin toimintoihin ja järjestelmiin, mutta nähdäänpä mukana myös ihan vekkulina asiana esimerkiksi mahdollisuus nimetä omat loadout-vaihtoehtonsa niin pilottien kuin titaanienkin osalta.

Lähde: Titanfall (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Ei tartte huomiseks miettiä tekemistä, tosin ainakaan täl hetkellä ei ole tapaa valita haluamaansa kenttää paitsi kampanjassa jossa kentistä puuttuu kolmannes muutenkin..