Titaanitaisto vetää viimeisiään – uudet koitokset alkavat jo tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Titaanitaisto vetää viimeisiään – uudet koitokset alkavat jo tänään

25.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Titanfallin kolmas ja mahdollisesti viimeinen karttapaketti on saanut julkaisupäivän. IMC Risingiksi kutsuttu lisäsisältösetti on saamassa julkaisunsa jo nyt torstaina 25. syyskuuta niin Xbox Onella kuin pc:lläkin.

Julkaisupäivän on paljastanut pelin uusin traileri, joka esittelee kepeästi kaikkia kolmea IMC Risingin mukana tulevaa kolmea karttaa. Kartat ovat nimeltään Backwater, Zone 18 ja Sand Trap.

Tuttuun tapaan uusi karttapaketti tulee maksamaan noin kymmenen euroa yksinään ostettuna. Sen voi toki saada itselleen myös osana Titanfallin noin 25 euroa kustantavaa kausikorttia.

Tieto ei ole vielä siitä, milloin Xbox 360 saa IMC Risingin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Hitto ku onkin ikävä tätä peliä. Aikaa pelaamiselle on kovin rajotetusti tätä nykyä ja viime aikoina Destiny on vienyt siitä budjetista noin 99%. Titanfalliin tottuneena Destinyn pelaaminen on joskus tosi rasittavaa, kun tuo liikkuminen on kuin slowmotionia tervassa eikä muutenkaan läheskään yhtä hyvin toteutettu kuin Titanfallissa.

Destinyn PVP taas on puolestaan suuri rikos ihmiskuntaa kohtaa, mutta muuten tuo Destinyn PVE puoli jaksaa kyllä edelleen koukuttaa itseäni ja jollain tasolla myös tyydyttää sitä "FPS fixiä", vaikka onkin Titanfallista täysin erilainen peli.

Titanfall Season pass kuitenkin löytyy Xbox Onelle, joten kyllä näitä karttoja tulee tässä lähipäivinä kokeiltua, jahka julkaistaan.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Sain Titanfallin Xbox Onen mukana ja ai helvetti, kun olen edelleen koukussa! Season Pass olisi tarkoitus ostaa tässä lähipäivänä, nyt kun innostusta vielä riittää Destinyn aiheuttaman pettymyksen jälkeen.

Nostoja