Titanfall 2 ei jää enää ilman yksinpelikampanjaa, televisiosarja myös suunnitteilla

Titanfall 2 on sisältämässä yksinpelikampanjan, kertoo pääkäsikirjoittaja Jesse Stern. Tv-sarja pelisarjasta on myös työn alla.

8.2.2016 03:01

Titanfall 2 ei ole edeltänsä tavoin jäämässä ilman tarinavetoista yksinpelikampanjaa, pelin pääkäsikirjoittaja Jesse Stern on paljastanut. Tieto on tullut esiin osana Sternin talouslehti Forbesille antamaa haastattelua, jonka perusteella Titanfall 2:n tapahtumien voi odottaa sijoittuvan maailmaan, jossa tiede kohtaa taianomaisuuden ”maanläheisessä, likaisessa, inhimillisessä ja aidolta tuntuvassa” hengessä.

– Eräs ensimmäisen pelin puutteista oli, ettei meillä ollut mekanismeja kertoa kaikille, että kuka olet, missä ja kenen kanssa. Tiesimme vastauksen kaikkeen, emme vain voineet välittää niitä eteenpäin, Stern selittää Titanfallin uutta suuntaa.

Sternin mukaan kehittäjä Respawn Entertainmentin visiona on luoda mittavaa ja maailmanlaajuista siirtomaasotaa käsittelevä räiskintä, joka on hieman kuin avaruuteen sijoitettu mukaelma Amerikan vallankumouksesta ja sisällissodasta. Kaikki tämä voi vielä myös toimia pohjana laajemmallekin Titanfall-tarinalle, sillä Stern on kertonut Titanfall-televisiosarjan olevan myös suunnitelmissa yhteistyössä Lionsgaten kanssa. Televisiosarjan mahdollinen korkea tuotantohinta on pitänyt kyseisen projektin etenemisen kuitenkin vielä aisoissa.

Loikkaus television maailmaan ei olisi Sternille uusi asia, sillä hän on toiminut aiemmin urallaan NCIS-sarjan kynäilijänä. Pelien puolella hän on vastaavasti tullut ensimmäisen Titanfallin lisäksi tutuksi varsinkin kahdesta ensimmäisestä Call of Duty: Modern Warfaresta.

Tähän mennessä Titanfall 2 on ehtinyt olla kehitteillä noin reilun vuoden, joten saataville sitä ei kannata odottaa ainakaan ennen ensi vuotta. Ensimmäisestä sarjan osasta poiketen jatko-osan ei pitäisi olla enää Xbox Onen ja pc:n yksinoikeus.

Lähde: Forbes

Lisää luettavaa