Titanfall 2 matkaa tosiaan PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle – katso ensimmäinen kiusoittelutraileri

Ensimmäinen kiusoittelupätkä Titanfall 2:sta on julkaistu. Se myös viimeistään vahvistaa sen, että Xbox Onen ja pc:n lisäksi peli saadaan myös PlayStation 4:lle.

11.4.2016 16:31

Electronic Arts on julkistanut ensimmäisen virallisen videon Titanfall 2:sta. Lyhyt pätkä vahvistaa nyt viimeistään virallisesti, että Xbox Onen ja pc:n lisäksi peli on saapumassa tällä kertaa myös PlayStation 4:lle, minkä lisäksi se pohjustaa hieman myös tulevan pelin tapahtumia.

Varsinaisen kunnollisen paljastuksen EA on aikeissa antaa pelille 12. kesäkuuta. Tuolloin se pyöräyttää käytiin oman E3-messuja edeltävän EA Play -tapahtumansa, jonka yhteydessä sen pitäisi tehdä myös muita enemmän tai vähemmän jännittäviä julkistuksia ja paljastuksia.

Alkuperäisen Titanfallin julkaisusta tuli viime maaliskuussa kuluneeksi tasan kaksi vuotta. Kyseessä oli entisistä Call of Duty -avainkehittäjistä koostuneen Respawn Entertainment -studion debyyttipeli, joka hieman yllättäen jätti kokonaan yksinpelikampanjan pois paketistaan ja keskittyi tyystin moninpeluuseen. Jatko-osassa myös yksinpelikampanjan pitäisi olla osa kokemusta.

Lisää luettavaa