Titanfall 2 on virallisesti työn alla, tulossa usealle alustalle

Titanfall 2:n kehitys on aloitettu virallisesti. Pohdinnassa kehittäjillä myös on, miten uuden pelin lisäkarttoja tullaankaan vielä jakelemaan pelaajille.

12.3.2015 19:10

Jatko-osa lihan ja metallin kohtaamista kuvastaneelle Titanfall-räiskinnälle on virallisesti työn alla. Pelin luoneen Respawn Entertainmentin toimitusjohtaja Vince Zampella on vahvistanut asian viihdesivusto IGN:lle lupaillen, että peli saataisiin myös vielä usealle eri alustalle.

Tulevalla Titanfall-sarjan osalla ei ole vielä virallista nimeä, eikä Zampella ole ollut valmis muutenkaan puhumaan siitä vielä erityisen paljoa. Täyttä varmuutta tällä hetkellä ei esimerkiksi siis ole, onko jatko-osa jäämässä myös ilman yksinpelitilaa. Zampella on kylläkin jo todennut, ettei hän suoranaisesti kadu ensimmäisen Titanfallin moninpelikeskeistä lähestymistapaa.

Asia, jonka Zampella mielellään kuitenkin muuttaisi, on tapa, jolla pelin lisäsisältökarttoja käsiteltäisiin. Mies nostaa hattua erityisesti helmikuussa julkaistulle Evolvelle siitä, että peliin kehitettävät lisäkartat ovat kaikille ilmaisia ja näin ollen pelin yhteisö ei ole vaarassa pirstaloitua. Vielä kehittäjä ei voi kuitenkaan lupailla, että uuden Titanfallin lisäkartoista ei tarvitse maksaa mitään.

Osuvasti parhaillaan Titanfallin kaikki karttapaketit ovat ilmaisia kaikille pelin vuosi sitten tapahtuneen julkaisun kunniaksi.

Uuden Titanfallin kehityksen rinnalla Respawn on pystyttämässä parhaillaan myös kokonaan toista kehitystiimiä. Sen tarkoituksena on keskittyä hieman pienempien projektien kehitykseen.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa