Titanfall hylkää titaaninsa uudella ilmaisella pelitilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Titanfall hylkää titaaninsa uudella ilmaisella pelitilalla

28.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Respawn Entertainment on valmistelemassa kuudetta suurempaa päivitystä Titanfall-räiskintäänsä varten. Uusimmassa blogikirjoituksessaan studio on vahvistanut, että mukanaan seuraava päivitys on tuomassa varsinkin kokonaan uuden pelitilan.

Tuore pelitila on ristitty Pilot Skirmishiksi ja se on aikalailla sitä, mitä nimi antaa ymmärtää. Toisin kuin muissa pelitiloissa ei Pilot Skirmish tarjoa pelaajille lainkaan titaaneita käytettäväksi tai tekoälyvihollisia kaadettavaksi, vaan toiminta keskittyy täysin kahden kahdeksan joukkueen mittelöön pelkillä piloteilla käytynä.

Pilot Skirmishin pelaajamäärien johdosta pelitilaa ei tule löytymään Titanfallin Variety Pack -pelilistalta.

Muilta osin päivitys on tekemässä jälleen varsinkin joukon pienempiä ja vähän suurempia parannuksia peliin. Mukaan saadaan tällä kertaa esimerkiksi kolme uutta väriasetusta värisokeita pelaajia varten. Jatkossa peli ei myöskään merkitse pelaajille tappioita, mikäli nämä hävisivät ottelun, johon he liittyivät taistelun puolivälin jälkeen.

Yksityiskohtaisen listan päivityksestä löytää Titanfallin kotisivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

En haluaisi arvostella hienoa paint taidetta, mutta Spectret ja Cruntit ovat edelleen kuvassa. Ihan kiva päivitys kaikin puolin, paitsi Burnin Cardsien osalta liikaa uutta paskaa taas peliin. Saisivat poistaa koko kortti systeemin pelistä, toivottavasti tulevassa jatko-osassa ei niitä enää nähdä. Melkein yhtä tyhmä idea kuin "smart"pistol.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itse olen hyvin pro-Titan ihminen, niin en tiedä paljonko tätä tulee pelattua, mutta ihan hyvältä vaikuttaa niille, joita titaanit ja AI häiritsee ja haluaisivat joskus pelata ilman.

Nostoja