Titanfall saa suurimman päivityksensä koskaan – lisähaasteita ja yhteistyöpelattavaa! / Uutiset / pelaaja.fi

Titanfall saa suurimman päivityksensä koskaan – lisähaasteita ja yhteistyöpelattavaa!

22.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Respawn Entetrainment valmistautuu julkaisemaan Titanfallin Xbox One- ja pc-versioon torstaina pelin toistaiseksi suurimman päivityksen. Uuteen päivitykseen mukaan on pakattu niin pelillisiä parannuksia kuin myös ihan uutta pelattavaakin.

Monille huomattavin lisä päivityksessä on uusi Frontier Defense -pelitila. Maksimissaan neljää pelaajaa tukevassa tilassa pelaajat asetetaan taistelemaan yhteisvoimin tekoälyvihollisia vastaan, jotka käyvät pelaajien päälle aalloittain. Vihollisaallot koostuvat sekä jo aiemmin pelissä tavatuista taistelijatyypeistä että myös kokonaan uusista tuttavuuksista.

Pelitilaa tullaan tukemaan kaikissa Titanfallin kartoissa.

Toinen varsin suuri uudistus on niin sanottu Ranked Play -ominaisuus. Aluksi vain beetamuodossa Gen 10 -pelaajille esiteltävä uudistus antaa pelaajien käyttöön niin sanotun Rank Chipin, jonka aktivoidessaan pelaajat voivat kerätä hahmolleen uusia erillisiä tasoja suorittamalla erinäisiä haasteita ja ylipäätänsä pelaamalla hyvin. Rank Chip seuraa pelaajien suoriutumista kaikissa kilpailullisissa pelitiloissa, ja pelaajat voivat aina myös määritellä, milloin se on aktiivisena ja milloin ei.

Rank Chip -tasojen kerääminen tapahtuu kuukauden mittaisten kausien sisällä. Uusi kausi alkaa aina uuden kuun ensimmäinen päivä.

Muita päivityksen mukana saatavia pienempiä lisiä ovat esimerkiksi myös uusi tähtijärjestelmä ja mahdollisuus hyödyntää yksityisissä matseissa kaikkien pelaajien saatavilla olevia valmiita Burn Card -settejä. Tähtijärjestelmän myötä pelaajat palkitaan jokaisessa kartassa ja pelitilassa jatkossa aina tähtimerkinnällä, kun nämä saavuttavat tietyn pisterajan. Kun tähti on saavutettu, on se pelaajan hallussa ikuisesti osoituksena hyvästä suoriutumisesta.

Laajemmin päivityksestä voi lukea Titanfallin kotisivuilta.

Marraskuussa myös kaksi muuta uutta pelitilaa ovat tekemässä tuloaan Titanfalliin. Kyseisen kuun 5. päivä julkaisunsa saa Deadly Ground -tila, joka sähköistää pelikenttien maa-alueet niin Hardpoint-, lipunryöstö- kuin myös Marked for Death -pelitiloissa. 26. päivä marraskuuta ulos vuorostaan pusketaan Marked for Death Pro -tila, joka hankaloittaa vanhaa räiskintätilaa tekemällä siitä kierrospohjaisen kokemuksen ilman kierroksien keskellä tapahtuvia uudelleensyntymisiä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Joko tähä peliin on tuotu se customointi mahollisuus ?

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä Truther

Joko tähä peliin on tuotu se customointi mahollisuus ?

On sitä nyt jonkin verran, mutta ei mitään päätä huimaava. Patchi kuulostaa kyllä hyvältä!

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Saisivat ottaa pois sen smartin lähinnä sen käyttö suututtaa osaa pelaajista varsinkin jos olet codia lainatakseni "prestige" tasolla. Eli tuo ase on hyvä aloittelijoille mutta kun pääset vaikka Gen tasoille niin poistuisi valikoimista...no tulevaiseuudestahan se kertoo mutta miksi sitten kaikki ei ole samanlaisia...jne. Patch korjaa kyllä ainakin äänimaailmaa mukavasti jos pitää sisältö paikkaansa.

Nostoja