Titanfallin taisteluihin mahtuu 12 pelaajaa / Uutiset / pelaaja.fi

Titanfallin taisteluihin mahtuu 12 pelaajaa

8.01.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
31
Titanfallin taisteluihin mahtuu 12 pelaajaa

Respawn Entertainment -studion odotettu debyyttipeli Titanfall tukee enimmillään 12 pelaajan taisteluita, studion perustaja Vince Zampella on kertonut.

Zampella kertoi Twitterissä, että Titanfallin 12 hengen maksimipelaajamäärä osoittautui parhaaksi ratkaisuksi pelin tasapainon kannalta. Taistelukentille tuodaan kuitenkin täydennyksiä tekoälyn ohjaamien sotilaiden muodossa, vaikka pelaajat ovat Zampellan mukaan edelleen pelin todellinen uhka. Entinen Call of Duty -pomo jatkoi vuoropuheluaan fanien kanssa Twitterissä ja totesi 12 pelaajan taisteluiden osoittautuneen testeissä kaikista hauskimmaksi pelaajien kannalta.

EA:n julkaisema Titanfall saapuu Xbox Onelle, Xbox 360:lle ja Windowsille 13. maaliskuuta. Pelin on vahvistettu ilmestyvän yksinoikeudella Microsoftin pelialustoille, mutta sarjan tulevat osat saatetaan nähdä myös kilpailevilla konsoleilla.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Jotain adhdescodijonnespedejä kumminkin ollut testaamassa, kuulostaa aika paskalta noin pieni pelaajamäärä ja sitten jotain botteja mukana, ei hyvää taida tulla millään.

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

Liekköhän edes pc:llä isompia matseja.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Xbox Onella kiinnostaa Dead Rising 3, mahdollisesti se Remedyn uutuus ja tämä uutisen tekele. Pleikkarilla semisti Infamous SS ja paljolti tuleva Uncharted. Jälkimmäinen konsoli menee kuitenkin ostoon hintansa vuoksi mutta kyllä pienellä erolla (minua kiinnostavissa) peleissä voittaa tällä hetkellä xOne. Onneksi kuitenkin suurin osa tulee molemmille ja eiköhän tuon Onenkin voi sitten myöhemmin hankkia.

Pelaajamäärä vaikuttaa ihan loogiselta kun miettii mitä siellä pelikentillä on rivisotilaiden lisäksi ja kun ne rivisotilaatkin on rakettirepuin varustettu niin ihan hyvä ettei tuoda enempää pelaajia kaaosta luomaan.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ei näin

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Huoh...kentät sitten ovat varmaan postimerkin kokoisia. Olisi voinut olla muikeaa räimettä vähintään 32 pelaajan määrällä (mielellään tietenkin enemmän jos kentissä tilaa). Pelaajien korvaaminen boteilla nettipelissä on harvinaisen tylsä ratkaisu, jolla pönkitetään vain rikkinäisiä egoja. Botit ovat lähestulkoon 99% ajasta vastaan tulijoita nettipeleissä ja pahimmillaan tiimityötä vaativissa peleissä vaikeuttaavat tavoitteiden täyttämistä. No ei kai tässä voi syyttää kuin itseään kun odotti sieltä tulevan jotakin mielenkiintoista, eivät ilmeisesti loppujen lopuksi halua tehdä muuta kuin "uutta" Codia.

Käyttäjän chieftheripper kuva
chieftheripper

Jos on Hawkenia pelannu nii tietää ettei niitä pelaajia tarvi ihan hirveää määrää olla, tosin tuo 12 on aika pieni kun siinä ei edes pelata mecheillä koko aikaa. Tuo bottivastustaja-hömpötys on kyllä turhaa ja pitäisi olla säädettävä optio, yksi hirveä esimerkki on Brink...

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä vjellu

Liekköhän edes pc:llä isompia matseja.

Ei varmaan ainakaan X1:n tapauksessa ole tehoista kiinni tuo pieni pelaajamäärä, joten miksi PC:llä olisi yhtään enempää pelaajia. Ehkäpä he jopa puhuivat ihan totta, kun sanoivat testaajien pitäneen eniten 6v6 matseista tässä pelissä.

En kyllä ymmärrä mitä kaikki alkavat heti valittamaan pienestä pelaajamäärästä ilman, että on edes päässyt testaamaan peliä. 12 pelaajaakin, kun kaikki riehuvat kentällä samaan aikaan noissa Titan-roboteissa niin aivan varmasti on menoa ja meininkiä. Pitää myös muistaa ketkä peliä on kehittämässä ja itseltä ainakin löytyy luottoa heihin.

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

Sehän se on se mielenkiintoinen juttu tässä. Nykyään kaikki pitää olla isoa ja suurta äkkiä varmasti monessa CoD, BF, yms. porukoissa se luetaan negatiivisena.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Jos pelin kentät on juuri suunniteltu 6vs6 matseja varten niin ne on varmasti myös tasapainoitettu mahdollisimman hyvin. Melkein kuin nillittäisi siitä että Batman Originssin moninpelissä ei olekkaan 12vs12 :D Vaikka MAG:ssä ja Planetside 2:ssa on järjetön määrä pelaajia kentillä niin eipä ne ole kovin suurta suosiota keränneet vaan Cod porskuttaa vieläkin todella hyvin ja BF suosio on nousussa.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

16 pelaajaa kun botit lasketaan mukaan(perseestä).
Olenko väärässä vai onko titaaneja kolmea erinlaista. Läski, laiha ja siltä väliltä?
Harmi kun ovat alkaneet jo puhumaan tulevasta osasta, olisi ollut kiva ostaa täydellisyyttä hipova peli josta ei ole siirretty ideoita/ominaisuuksia jatko osaan. Eikä hyviä mappeja DLC.hen. Miettikää nyt 5 erinlaista titaania ja 25 kovaa vanhaa IW mappia heti julkkarikansissa :P Aiai että tekisi gutaa.