Titanfallissa soditaan seitsemän miljoonan voimin – digitaalinen Deluxe-paketti julki / Uutiset / pelaaja.fi

Titanfallissa soditaan seitsemän miljoonan voimin – digitaalinen Deluxe-paketti julki

20.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Respawn Entertainmentin verkkoräskintäpeli Titanfall on onnistunut saavuttamaan elinaikanaan seitsemän miljoonaa "uniikkia käyttäjää". Luku on tuotu julki pelin uusimmassa videossa, jossa studio esittelee Titanfalliin julkaisun jälkeen saapunutta ilmaista ja maksullista sisältöä.

Titanfall julkaistiin alkujaan viime maaliskuussa Xbox Onelle ja pc:lle. Se saavutti myös Xbox 360:n huhtikuussa.

Pelaajamäärän julkistamisen ohella Respawn on tällä viikolla paljastanut pelistään myös uuden Deluxe Edition -myyntiversion. Parhaillaan jo pc:lle Originin kautta saatavilla oleva paketti tarjoaa pääsyn Titanfallin pääsisältöön sekä sen kaikkiin kolmeen karttapakettiin noin 40 euron yhteishintaan. Xbox Onelle se saapuu 25. päivä marraskuuta 50 euron hitnalapun kera.

Deluxe Editionia kaupitellaan näillä näkymin vain digitaalisessa muodossa myös Xbox Onella. Xbox 360:lle moista pakettia ei ole alkuunkaan edes julkistettu.

Lähde: Titanfall (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis tähän seitsemään miljoonaan lasketaan myös ne kaikki viisi miljoonaa, jotka kokeili 48 tuntia ilmaiseksi pc:llä? Kuulin että hyvä, kun tässä olisi 2000 pelaajaa online pc:llä priima-aikana.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä snaketus

Eli siis tähän seitsemään miljoonaan lasketaan myös ne kaikki viisi miljoonaa, jotka kokeili 48 tuntia ilmaiseksi pc:llä? Kuulin että hyvä, kun tässä olisi 2000 pelaajaa online pc:llä priima-aikana.

En usko että lasketaan. 7 miljoonaa kolmella eri alustalla ei ole mikään mahdoton luku. Samaan aikaan peliä bundlattu paljon Onen kyljessä ja onhan muutenkin kyseessä ollut ikäänkuin system seller. Kun ottaa myytyjen Onejen määrän huomioon niin voisi melkein olettaa, että peliä olisi myyty enempi.