Toimiiko platinatoiminta mobiilisti? Bayonetta-studio paljasti World of Demonsin / Uutiset / pelaaja.fi

Toimiiko platinatoiminta mobiilisti? Bayonetta-studio paljasti World of Demonsin

19.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Mobiilipeli World of Demons on paljastunut Bayonetta-kehittäjä PlatinumGamesilta. Japanilaispelitalo on työstänyt uutukaistaan hiljalleen peräti viimeisen kolmen vuoden ajan ja valmistautuu tuomaan sen tämän vuoden aikana ensin iOS-laitteille ja hieman myöhemmin Android-alustoille.

Mobiiliyhtiö DeNAn tuella tehty World of Demons lukeutuu ilmaispelien kastiin. Peli on suunniteltu kosketusnäyttöjä ajatellen niin, että ensisijaisesti pelaajat hallitsevat kolmannesta persoonasta kuvatun pelihahmonsa liikkumista, väistelyä ja torjuntoja. Varsinainen hyökkääminen tapahtuu automaattisesti vihollisten etäisyydestä riippuen, mitä nyt lopetusiskut vaativat myös kosketusnäytöllä piirtelyä.

Ohjaksiin pelissä on mahdollista napata julkaisussa yksi kolmesta samuraihahmosta, jotka kamppailevat erilaisia yokai-henkiolentoja vastaan areenamaisissa kentissä. Suoraviivaisen viipaloinnin lisäksi samurait voivat valjastaa avukseen kohtaamiaan yokai-otuksia, joita on mahdollista hyödyntää myös asynkronisissa pelaajien välisissä yhteenotoissa.

World of Demonsin ilmaisuus näkyy tietenkin mahdollisuutena ostaa pelin sisäistä valuuttaa oikealla rahalla. Valuutan avulla on ainakin mahdollista hankkia uusia yokai-hahmoja.

Audiovisuaalisesti World of Demons lämmittää varmasti varsinkin Okami-fanien mieliä. Eurogamerille antamassaan haastattelussa Platinum-tuottaja Atsushi Inaba kertoo tämän olleen pääasiallisesti sattumaa. Peliä on ollut kuitenkin esimerkiksi säveltämässä Okamin musiikin parissa myöskin työskennellyt Hiroshi Yamaguchi.

Lähde: Polygon, Eurogamer, World of Demons (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja