Toiminnallinen roolipelaaminen jatkuu juhlavalla Tales of Zestirialla

PÄIVITETTY: Tales of Zestiria vahvistettu Eurooppaan.

12.12.2013 17:23

Päivitys kello 18.23: Namco on vahvistanut, että Tales of Zestiria saadaan myös länteen. Julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan ole tietoa.

Alkuperäinen uutinen: Namco Bandain vuodesta 1995 asti voimissaan ollut Tales of -pelisarja jatkaa taivaltaan PlayStation 3:lla. Yhtiö julkisti torstaina oman pienen tapahtumansa yhteydessä Tales of Zestirian niin julkistrailerin kuin myös kepeiden yksityiskohtien johdolla.

Peliblogi SiIiconeran käännösten mukaan Zestiria vie sarjan tarjoamaa roolipelaamista eteenpäin laajemmilla ympäristöillä sekä uudistetulla taistelujärjestelmällä, joka tällä kertaa on rakennettu kasaan vahvemmin fanipalautteen avustuksella. Itse pelin tarinan teemat vuorostaan kietoutuvat ainakin jollain tapaa lohikäärmeisiin, joita Tales of -tuottaja Hideo Baba pitää eräänlaisina fantasian symboleina.

Pelin hahmosuunnitteilijoiksi ovat vahvistuneet niin Mutsumi Inomata, Kosuke Fujishima, Daigo Okumura kuin myös Minoru Iwamoto. Animaatiostudio Ufotable on jälleen myös tarjoamassa töitään peliin.

Julkaisuajankohtaa Tales of Zestirialle ei ole vielä tarjoiltu, joskin se on leimattu pelisarjan 20-vuotispeliksi. Luonnollisesti Zestirian saapumisesta länteen ei ole vielä varmuutta.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa