Toiminnallinen strategia ja demonimetsästys kosiskelevat länttä ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Toiminnallinen strategia ja demonimetsästys kosiskelevat länttä ensi vuonna

23.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Japanilaispelitalo Koei Tecmo on vahvistanut uuden kourallisen pelejä, joita se on aikeissa tuupata Eurooppaan ja Amerikkaan ensi vuonna.

Vielä alkuvuodesta niin PlayStation 3:lla, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin julkaisunsa ovat näkemässä niin Dynasty Warriors 8: Empires kuin myös Bladestorm: Nightmare. Peleistä Empires on uusi tavanomaista strategisempaan otteeseen keskittyvä itsenäinen Dynasty Warriors 8 -lisäosa, kun taas Bladestorm: Nightmare tuo jatkoa vuoden 2007 takaiselle PlayStation 3:n ja Xbox 360:n toiminnalliselle Bladestorm-strategiapelille.

Japaninkielisen trailerin Nightmaresta löytää ohesta.

Jossain vaiheessa ensi vuotta myös Vita saa hieman rakkautta osakseen Koeilta. Tarkoituksena yhtiöllä on nimittäin tuoda länteen myös Toukiden Kiwami, joka on uusi laajennettu versio aiemmin jo Vitalla nähdystä Monster Hunter -henkisesti Toukiden: The Age of Demons -pelistä. Sisuksissaan uusin versio pitää muun muassa läjän uusia hirviöitä, taistelijoita ja tarinoita.

Kaikkien edellä mainittujen pelien takana on Koei Tecmon luottostudio Omega Force, joka hiljattain puski ulos myös Hyrule Warriorsin yhdessä Nintendon kanssa. Parhaillaan studio työstää muun muassa myös hieman Dynasty Warriors -henkistä Dragon Quest -peliä PlayStation 4:lle.

Lähde: Koei Tecmo Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Bleidostorm". Jotenkin olen aina ajatellut että se o:n lisääminen sanojen perään olisi enemmän vitsiä mutta kyllähän nuo tuota ihan oikeasti tekevät. Mikä tuossa kielessä aiheuttaa sen? Onko asia verrattavissa johonkin Suomen tankeroenglantiin, tyyliin Facebook on vasebuuk eli lausutaan sanoja osittain omalla kielellä, vai mikä siinä on?

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

On tullut pelattua Koein pelejä todella paljon. Toi Dynasty Warriors: empires on kyllä aivan turha. Bladestormia pelasin aikanaan todella paljon, sääli, että tossa videossa ei ollut varsinaista pelikuvaa ollenkaan.