Toiminnallinen Zelda vetosi maailmalla – Hyrule Warriors: Age of Calamity rikkoi Warriors-pelien myyntiennätyksen / Uutiset / pelaaja.fi

Toiminnallinen Zelda vetosi maailmalla – Hyrule Warriors: Age of Calamity rikkoi Warriors-pelien myyntiennätyksen

25.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Legend of Zelda, Hyrule Warriors, Age of Calamity, nintendo, Koei Tecmo, Omega Force, Musou

Switchille loppuvuodesta tuotu Hyrule Warriors: Age of Calamity on osoittautunut mittavaksi menestykseksi Nintendolle ja ennen kaikkea Koei Tecmolle. Japanilaisyhtiö on ilmoittanut, että Zelda-teemaisen toimintapelin fyysiset toimitukset ja digitaaliset myynnit ovat ylittäneet yhdessä nyt kolmen miljoonan kappaleen rajan.

Määrä on ennätyksellinen Koei Tecmon työstämien ja julkaisemien Warriors-pelien joukossa. Yksikään aiempi yksittäinen Warriors-peli ei ole pystynyt nimittäin moiseen. Muita Warriors-pelejä edustavat esimerkiksi Dynasty Warriors -sarja.

Age of Calamity on järjestyksessään toinen Zelda-teemainen Hyrule Warriors -peli. Uutukaisen yksi suurempia vetovoimia on ollut jo sen julkistuksesta asti se, että tarinallisesti peli toimii eräänlaisena esiosana The Legend of Zelda: Breath of the Wildille.

Aiemmin Nintendon, Koei Tecmon ja Warriors-kehittäjä Omega Forcen yhteistyö on poikinut myös Fire Emblemin pohjalta rakennetun Fire Emblem Warriorsin.

Lisää Warriors-tyylistä toimintaa on luvassa Eurooppaan taas jo ensi kuussa, kun Persona 5 Strikers löytää tiensä länteen 23. helmikuuta. Nimensä mukaisesti peli käyttää pohjanaan Persona 5 -roolipelin hahmoja ja maailmaa.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.