Toiminta käy räjähtäväksi Halo 5:n moninpelibeetan vedellessä viimeisiään / Uutiset / pelaaja.fi

Toiminta käy räjähtäväksi Halo 5:n moninpelibeetan vedellessä viimeisiään

11.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Halo 5: Guardiansin moninpelibeetan viimeinen viikko on käsillä. Ensi viikon sunnuntain tienoilla loppunsa kohtaava beeta onkin vielä kertaalleen saanut 343 Industriesilta uuden sisältöpäivityksen.

Suurimmat lisät beetassa ovat tällä kertaa Halo 5:n Forge-rakennustyökalujen avulla työstetty Pegasus-kartta sekä tuore Strongholds-pelitila. Strongholds jakaa pelaajat kahteen tiimiin, joiden tarkoituksena on hallita vähintään kahta kolmesta pelikartalla olevasta alueesta. Alueita hallitsemalla joukkueet voivat ansaita pisteitä, joita on kasattava tarpeeksi tiettyyn rajaan asti, mikäli voittaminen kiinnostaa.

Strongholdia pääsee pelaamaan Regret- ja Empire-kartassa.

Myös uusia aseita on tarjolla. Viimeinen viikko meneekin astetta räjähtävävimmissä merkeissä, sillä tarkkuuskiväärin ja energiamiekan ohella debyytin Halo 5:ssä tekee nyt myös raketinheitin.

Beetaa on ollut mahdollista pelata, mikäli hallusta löytyy Halo: The Master Chief Collection. Palautetta kokemuksistaan voi antaa 343 Industriesille Halo Waypointin keskustelualueella.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Esi-betaa pääsin kokeilee pari matsia. Itse betassa yritin varmaan puolen tunnin edestä, mutta kun peliin ei päässyt niin jäi pelaamatta. Parempiakin tapoja tuhlata aikaani :P

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble
Lainaus käyttäjältä Core

Esi-betaa pääsin kokeilee pari matsia. Itse betassa yritin varmaan puolen tunnin edestä, mutta kun peliin ei päässyt niin jäi pelaamatta. Parempiakin tapoja tuhlata aikaani

Eilen tuli päivitys matchmakingiä varten. Toiminut päivityksen jälkeen lähes moitteetta. Kannattaa käydä kokeilemassa vielä kun kerkee.